Guinot Hydradermie Cellular Energy Age Logic

Tehnologie avansată pentru rejuvenarea și revitalizarea tenului

Noul tratament tehnologic Guinot Hydradermie Cellular Energy Age Logic aduce două beneficii importante: ionizarea dinamică, ce amplifică energia la nivel celular și efectul termic, care sporește absorbția oxigenului, microcirculația și detoxifierea tenului. Această metodă oferă o alternativă non-invazivă la procedurile estetice medicale, ajutând la diminuarea semnelor de îmbătrânire, oboseală și stres, conferind pielii un aspect uniform, strălucitor și radiant.

Guinot Hydradermie Cellular Energy Age Logic

Cum funcționează Guinot Hydradermie Cellular Energy Age Logic

Pas 1 - Curățare în profunzime: Primul pas esențial în procesul tratamentului este curățarea profundă a pielii. Aceasta elimină impuritățile, pregătind tenul pentru absorbția optimă a ingredientelor active din etapele următoare.

Pas 2 - Ionizare dinamică: A doua etapă implică utilizarea tehnologiei de ionizare dinamică pentru a introduce în profunzime ingredientele active esențiale pentru regenerarea celulară. Cellular Life Concentrate, bogat în vitamine, aminoacizi și oligoelemente, contribuie la regenerarea celulară. ATP, o moleculă biologică esențială, funcționează ca un transportor al energiei celulare către piele, reactivând activitatea celulară ce a devenit latentă în timp. Vitamina C este folosită pentru a stimula producția de colagen și pentru a lumina tenul.

Pas 3 - Electrodul termic: Odată ce ingredientele active au pătruns în piele, este momentul pentru efectul termic. Această etapă implică utilizarea unui electrod termic pentru a stimula activitatea celulară și pentru a promova oxigenarea și microcirculația pielii.

Pas 4 - Masaj de relaxare: Ultima etapă a tratamentului constă într-un masaj de relaxare, care nu doar contribuie la stimularea circulației sângelui și la tonifierea pielii, dar și oferă o senzație de relaxare și răsfăț. Acest masaj ajută la întărirea țesuturilor și la reducerea tensiunii, conferind un aspect tânăr și proaspăt tenului.

Ionizare dinamică

Ajută la regenerarea celulară

Electrod termic

Promovează oxigenarea și microcirculația pielii

Beneficii

Îndepărtează semnele de îmbătrânire, oboseală și stres

Lasă pielea uniformizată, strălucitoare și luminoasă

Stimulează absorbția oxigenului, microcirculația și detoxifierea tenului

Stimulează sinteza colagenului

Oferă o piele mai fermă, cu un aspect mai strălucitor și mai sănătos

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

370 lei/ședință

Guinot Hydradermie Cellular Energy Age Logic

FAQ’s

Tratamentul Guinot Hydradermie Cellular Energy Age Logic este potrivit pentru toate tipurile de ten, fiind ideal pentru persoanele care își doresc o abordare non-invazivă și eficientă în lupta împotriva îmbătrânirii pielii.

Procedura este concepută pentru a fi cât mai confortabilă și nu provoacă disconfort, cu o senzație plăcută și relaxantă pe durata tratamentului.

Numărul optim de ședințe poate varia în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient și de obiectivele acestuia. Pentru a obține cele mai bune rezultate, recomandăm consultarea cu un specialist în frumusețe pentru a elabora un plan personalizat de tratament.