ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO

ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO

Noul sistem Ultratone Futura Ultra Pro este net superior din punct de vedere al performanței mulțumită sistemului de tehnologii B.E.S.T. care oferă Helioterapie avansată bazată pe efectul sinergic al luminilor bioptice, cromoterapiei, biostimulării, microcurenților, conceptului Ultra Lipo Ultracell și ultrasunete, oferind mii de faze de tratament.

Un nou model, lider la nivel mondial în tratamente estetice profesionale non-invazive, Ultratone Futura Ultra Pro aduce în plus un cod trofic compus din 66 de unde, îmbunătățind astfel efectul biostimulării. De asemenea, aparatul dispune de biocurenți identici curenților din corpul uman și introduce sistemul de tehnologii sincronizate cu bio-energie care ajută la întinerire, prin noii transmițători LUMI (Impulsuri Mioneuronale Luminoase Unificate). Noul sistem Ultratone Futura Ultra Pro oferă rezultate remarcabile în diminuarea celulitei, reducerea în centimetri și a kilogramelor în plus.

Echipamentul Ultratone Futra Ultra Pro combină cele mai avansate proceduri pentru a obține cele mai bune rezultate:

  • biostimulare;
  • microcurenți;
  • ultrasunete;
  • lumini bioptice și cromoterapie.

Prin biostimulare, ultrasunete și microcurenți, acest aparat oferă soluția ideală pentru tratamentul celulitei, slăbire, tonifiere, relaxare, cosmetică, sport și antrenament. Putem alege, în funcție de importanță, toate zonele pe care dorim să le tratăm, iar softul sofisticat va calcula automat toate setările specifice pentru fiecare zonă în parte, folosind APTA – un algoritm de prioritizare a zonelor de tratament cu 250 000 de permutări inteligente disponibile, oferind o experiență personalizată, completă.

Practic, cu ajutorul noului sistem Ultratone Futura Ultra Pro un client poate primi simultan lifting facial în 4 dimensiuni, biostimulare pentru reducerea în centimetri în talie și tratament cu ultrasunete anticelulitic, precum și beneficiile cromoterapiei, bucurându-se în același timp de un tratament relaxant și de răsfăț în timpul sesiunii de tratament.

Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper): diminuarea aspectului de celulită, slăbire, tonifiere, relaxare. Efectul de scădere în centimetri este datorat eliminării fluidelor în urma stimulării puternice a mușchilor care, în unele cazuri, poate menține zona contractată până la 12 ore. Mulți clienți au concluzionat că efectul de stimulare al Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper) este echivalentul unor exerciții în sala de gimnastică, dar fără senzația de oboseală, indiferent dacă este vorba despre bărbați sau femei.

Conform studiului Institutului Wellness din Germania, Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper) reduce grăsimea. Studiul a demonstrat o importantă reducere în centimetri și în kilograme cu un succes mai vizibil la persoanele care urmaseră și un regim anticaloric combinat cu tonifierea musculară.

De asemenea, în Franța în 1979 și 1995 și în SUA în 1998 au fost realizate studii cu privire la efectele de reducere a celulitei pentru aparatele Futura Pro și Ultra Pro. Concluzia comună a studiilor a fost că tratamentele reduc celulita cu până la 76,67%. Aparatele au fost apoi omologate de către Ministerul Francez al Sănătății.

Durata tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro: 45 minute
Durata tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro: 30 minute

30 – 45 min