ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO

ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO

ULTRATONE FUTURA ULTRA PRO

Ultratone Futura Ultra Pro este un aparat performant de remodelare corporală, cunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și rezultatele excelente pe care le oferă. Acest dispozitiv combină mai multe funcții, oferind utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru a-și atinge obiectivele de tonifiere, slăbire și conturare a corpului. Noutatea cu care vine aparatul Ultratone Futura Ultra Pro față de varianta anterioară, este că fiecare program poate fi adaptat conform necesității fiecărui pacient și pot fi tratate mai multe probleme simultan.

Cum funcționează

Ultratone Futura Ultra Pro utilizează stimulare electrică musculară (EMS), care implică transmiterea de impulsuri electrice prin electrozi plasați strategic pe corp. Aceste impulsuri stimulează contractarea și relaxarea mușchilor, oferind un antrenament eficient și non-invaziv.

Echipamentul Ultratone Futra Ultra Pro combină cele mai avansate proceduri pentru a obține cele mai bune rezultate:

  • biostimulare;
  • microcurenți;
  • ultrasunete;
  • lumini bioptice.

Prin biostimulare, ultrasunete și microcurenți, acest aparat oferă soluția ideală pentru tratarea celulitei, slăbire, tonifiere, relaxare, fiind echivalentul unor exerciții în sala de gimnastică, dar fără senzația de oboseală. Putem alege, în funcție de importanță, toate zonele pe care dorim să le tratăm, iar softul avansat va calcula automat toate setările specifice pentru fiecare zonă în parte, folosind APTA – un algoritm de prioritizare a zonelor de tratament cu 250.000 de permutări inteligente disponibile, oferind o experiență personalizată, completă.

Efectele obținute

Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper) sunt diminuarea aspectului de celulită, slăbire, tonifiere, relaxare. Efectul de scădere în centimetri este datorat eliminării fluidelor în urma stimulării puternice a mușchilor care, în unele cazuri, poate menține zona contractată până la 12 ore.

Pe lângă beneficiile evidente pentru tonifierea și întărirea mușchilor, Ultratone Futura Ultra Pro este conceput și pentru a ajuta la reducerea aspectului celulitei, îmbunătățirea circulației sanguine și a drenajului limfatic, precum și pentru a stimula metabolismul. De asemenea, poate fi utilizat pentru a relaxa și masa zona corporală tratată, reducând tensiunea și stresul.

30 – 45 min