Radiofrecvență VIVACE

Scapă de vergeturi, celulită și tonifiază-ți corpul cu VIVACE!

Cauți un tratament anticelulitic sau unul pentru îmbunătățirea fermității pielii și reducerea vergeturilor? Soluția este radiofrecvența VIVACE! Această procedură minim-invazivă de remodelare corporală combină 3 tehnologii avansate: microneedlingul, radiofrecvența dublu fracționată și terapia cu lumină LED, pentru stimularea producției de colagen și reducerea țesutului adipos. Calitatea pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima procedură.

Radiofrecvență VIVACE

Cum funcționează tratamentul de microneedling VIVACE, cu radiofrecvență

Procedura de remodelare corporală VIVACE se realizează folosind un dispozitiv cu microace sterile. Prin tehnica de microneedling, sunt create canale microscopice în piele, care rămân deschise pentru o perioadă de 4 până la 6 ore. Această acțiune inițiază un răspuns natural de vindecare din partea organismului, prin stimularea producției de colagen nou.

Microneedlingul facilitează, de asemenea, pătrunderea undelor de radiofrecvență adânc în straturile epidermei și dermei. Dispozitivul VIVACE oferă posibilitatea unei ajustări precise, cu 31 de niveluri diferite de penetrare, pentru un tratament personalizat. Efectul termic generat de energia radiofrecvenței stimulează producția de colagen și declanșează lipoliza sau descompunerea țesutului adipos. Astfel, rezultatul obținut este reducerea aspectului celulitei și a depozitelor de grăsime localizate, atenuarea vergeturilor și îmbunătățirea fermității și elasticității pielii.

Aparatul dispune de 2 capete: unul cu lumină roșie, care stimulează sinteza colagenului la nivelul epidermei și un altul cu lumină albastră, cu proprietăți antibacteriene.

Înaintea procedurii VIVACE este necesară o consultație inițială cu specialistul Silhouette, care va elabora un plan de tratament personalizat. Pentru a asigura confortul pacientului pe parcursul tratamentului, se aplică o cremă anestezică cu 20 de minute înainte de începerea procedurii.

Imediat după procedură, pielea poate prezenta roșeață, umflături ușoare și sensibilitate la atingere, însă aceste reacții se ameliorează în câteva ore.

Vivace poate fi utilizat pe: talie, abdomen, coapse, fese și șolduri, spate, pectorali/bust și brațe, picioare.

 

Remodelare corporală cu VIVACE

Îmbunătățește fermitatea pielii

Prin tehnica de microneedling

Reduce celulita și vergeturile

Beneficii

Îmbunătățește fermitatea pielii

Reduce celulita și vergeturile

Reduce țesutul adipos

Procedură minim-invazivă

Rezultate vizibile de la prima ședință

Perioadă scurtă de recuperare, o săptămână

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

1 zonă – 860 lei/ședință; 2 zone: 2,070 lei/ședință; 3 zone: 2,180 lei/ședință.

Radiofrecvență VIVACE

FAQ’s

În general, un tratament complet de remodelare corporală cuprinde între 4 și 6 ședințe, efectuate la intervale de 4-6 săptămâni. Efectele procedurii sunt vizibile chiar și după prima ședință și durează până la 6 luni, în funcție de complexitatea problemelor tratate și de reacția organismului pacientului. Repetarea procedurii conform schemei de tratament asigură menținerea îndelungată a rezultatelor.

Înainte de procedura Vivace evită expunerea la soare cu cel puțin 2 săptămâni înainte de tratament, evită utilizarea produselor topice ce pot irita pielea, inclusiv retinoizi, acizi alfa și beta hidroxi, și vitamina C, cu cel puțin o săptămână înainte de tratament, menține o bună hidratare a pielii înainte de procedură. După procedura Vivace protejează-ți pielea de soare și evită expunerea directă pentru cel puțin o săptămână după tratament pentru a preveni hiperpigmentarea. Evită aplicarea produselor topice care conțin ingrediente iritante sau exfoliante pentru cel puțin o săptămână după procedură. Aplică o cremă cu protecție solară (SPF 50+) și folosește produse blânde de curățare și hidratare.

Contraindicațiile tratamentului Vivace sunt infecțiile active sau cronice ale pielii în zona de tratament, prezența implanturilor metalice în zona de tratament, afecțiuni ale pielii, precum eczeme, psoriazis sau herpes activ, sarcina sau perioada de alăptare, tratamentele recente cu laser sau peeling chimic, utilizarea medicamentelor anticoagulante sau a celor care afectează procesul de coagulare a sângelui, diabetul necontrolat sau alte boli cronice care afectează procesul de vindecare, afecțiuni autoimune sau imunosupresie, cancer activ sau tratament recent pentru cancer.