Ce este rejuvenarea facială și care sunt beneficiile sale

15 Mar 2023

2546

Dermato-estetică

Ce este rejuvenarea facială și care sunt beneficiile sale

Rejuvenarea facială este un protocol de tratamente folosite pentru a reface sau pentru a îmbunătăți aspectul tenului, dar și pentru întinerirea facială. Aceste tratamente pot fi non invazive sau chirurgicale, în funcție de nevoile fiecărei persoane și de rezultatele care trebuie obținute.

În cadrul clinicii Silhouette Medical Beauty, această procedură este des făcută, pacienții fiind mulțumiți de calitatea serviciilor oferite și rezultatele obținute.

Când ai nevoie de rejuvenare facială?

Procedurile de rejuvenare facială sunt eficiente pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. Procedurile chirurgicale sunt folosite adesea pentru a reda simetria și structura feței și pielii, iar cele nonchirurgicale sunt folosite cu precădere pentru a trata anumite probleme specifice precum ridurile, hiperpigmentarea, cicatricile sau pentru a reda elasticitatea pielii.

Rejuvenarea facială nu este doar pentru persoanele trecute de o anumită vârstă. Și nici exclusiv pentru femei! Sunt tratamente de rejuvenare non invazive care pot fi realizate începând cu vârsta de 20 de ani! În funcție de problemele cu care te confrunți, un medic specialist din cadrul Silhouette Medical Beauty îți va recomanda un plan de tratament potrivit vârstei și necesităților tale.

Care sunt beneficiile rejuvenării faciale?

Beneficiile acestei proceduri sunt nenumărate și nu se rezumă doar la ștergerea ridurilor. Rejuvenarea facială poate trata riduri profunde sau de expresie, pierderea elasticității pielii, hiperpigmentarea, lentigouri (pete de bătrânețe), melasme (pete din timpul sarcinii), acnee și urme lăsate de acnee, pete cauzate de expunerea la soare etc.

De câte ședințe are pacientul nevoie?

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile. După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

Ce recomandări există pentru această procedură? Dar contraindicații?

Recomandările specialiștilor pentru rejuvenarea facială sunt respectarea intervalelor dintre ședințe, utilizarea cremelor recomandate pentru întărirea efectului tratamentului și igiena corespunzătoare.

Există, însă, și contraindicații ce trebuie luate în vedere pentru ca procedura să aibă efect vizibil. Pacienților care suferă de boli de piele, cancer de piele, alergii la soare, care au tatuaje sau sunt în perioada unei sarcini sau a alăptării nu le este recomandată această procedură. De asemenea, nici cei care utilizează medicamente fotosensibile nu sunt sfătuiți să apeleze la rejuvenarea facială până la încheierea sau întreruperea tratamentului.

Rejuvenarea facială se adresează oricui dorește o schimbare, fie că este vorba de femei sau bărbați, persoane care au împlinită vârsta de 20 de ani ce se confruntă cu diverse probleme, sau de adulți ce vor să-și îmbunătățească aspectul pielii feței. Pentru a afla care este procedura de care ai nevoie, programează-ți o consultație în cadrul clinicii Silhouette Medical Beauty.

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.