Cum te ajuta liftingul facial non-chirurgical

15 Mar 2023

459

Dermato-estetică

Cum te ajuta liftingul facial non-chirurgical

După vârsta de 20 de ani, fiecare an care trece își pune amprenta asupra corpului nostru, dar mai ales asupra feței. Tenul își pierde cel mai repede din elasticitate și fermitate din cauza scăderii nivelului de colagen și a reducerii capacității pielii de a reține apa.

Un lifting facial non-chirurgical este o procedură de medicină estetică ce are ca rezultat recăpătarea fermității și a volumului pielii de pe față. Nu necesită incizii (tăieturi) mari, anestezie generală sau spitalizare peste noapte. Liftingul facial non-chirurgical utilizează de obicei o combinație de tehnici minim invazive și nechirurgicale.

Când știm că este momentul să apelăm la liftingul facial

Înaintarea în vârstă modifică atât aspectul, cât și forma feței. Atunci când pielea începe să se lase și nu revine ușor la forma inițială, este momentul să găsim o soluție prin care să corectăm acest aspect. În plus, depozitele de grăsime încep să scadă în anumite zone ale feței, în timp ce în alte zone cresc. Liftingul facial poate corecta, de asemenea, această problemă.

Tipuri de lifting facial

Există două tipuri principale de lifting facial: lifting facial chirurgical și non-chirurgical. Varianta nechirurgicală a procedurii implică realizarea unor incizii pentru a reașeza țesuturile. Varianta nechirurgicală se poate realiza cu injectarea de toxină botulinică sau a altor substanțe neuromodulatoare, prin fillere dermice, proceduri laser, microdermabraziune, microneedling etc. Alegerea tipului de lifting facial se face în funcție de adâncimea ridurilor și de cât țesut cutanat și-a pierdut elasticitatea.

Procesul de recuperare a lifting-ului facial non-chirurgical

Perioada necesară de recuperare diferă în funcție de tipul de intervenție realizat. În timp ce, pentru procedurile chirurgicale, perioada este mai lungă, în cazul lifting-ului facial nechirurgical, perioada este mai scurtă. De cele mai multe ori, pacienții își pot relua activitățile zilnice chiar de a doua zi, în cazul în care procedura nu a avut complicații.

 Liftingul facial nechirurgical de la clinica noastră

În cadrul clinicii Silhouette Medical Beauty, procedura de lifting facial se poate realiza prin mai multe tratamente. Printre cele mai frecvente sunt:

  • Thermage: este un tratament facial inovator cu rezultate excepționale, care redă fermitatea pielii din zonele în care aceasta și-a pierdut elasticitatea.
  • Fotona: este un tratament complet de lifting din interior spre exterior, care oferă întinerire, tonifiere, volumizare și întinerire imediată.
  • Discovery Pico: este un tratament de stimulare a colagenului, care lucrează țintit și cu rezultate vizibile.

În funcție de cât de accentuate sunt problemele pacienților, medicul poate recomanda tipul de tratament potrivit fiecăruia în parte, pentru a obține cele mai bune rezultate. Este necesară o consultație înaintea procedurii pentru a discuta cu medicul specialist și pentru a găsi cea mai bună soluție.

 

Vă așteptăm la experții Silhouette Medical Beauty din Unirii sau Dorobanți.

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.