Epilarea definitiva cu laser: ce trebuie sa stii inainte

27 Apr 2023

358

Lifestyle

Epilarea definitiva cu laser: ce trebuie sa stii inainte

Metodele clasice de epilare, cum ar fi cea cu ceara, cu lama sau cu epilatorul sunt solutii doar temporare, deoarece taie sau smulg foliculii de par, acestia regenerandu-se intr-un timp scurt. Epilarea definitiva cu laser te ajuta sa scapi de problema epilatului frecvent, lasa pielea fina si previne aparitia iritatiilor. Epilarea definitiva utilizeaza tehnologia laser pentru a distruge foliculii de par si a preveni / stopa cresterea ulterioara.

Epilarea definitiva cu laser este o procedura sigura, eficienta si ofera rezultate de durata. Afla de ce trebui sa alegi epilarea definitiva in locul metodelor clasice.

Avantajele epilarii definitive cu laser:

  • Rezultate de lunga durata - dupa cateva sedinte, parul nu va mai creste.
  • Nu este dureroasa – datorita echipamentelor de ultima generatie gradul de durere resimtit este unul mult diminuat.
  • Este o procedura rapida - in functie de zona corpului tratata, procedura poate dura intre cateva minute si o ora.
  • Este sigura - riscul de complicatii este foarte mic, desi este important sa se consulte un specialist inainte de a face orice procedura.
  • Dupa un numar de sedinte consecutive, pentru distrugerea a cat mai multor foliculi, vor fi necesare doar sedinte de intretinere, o data la 6 luni.

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Desi reduce drastic numarul firelor de par, deoarece acestea cresc treptat, vor fi necesare sedinte de intretinere, care sa actioneze asupra acestora. De asemenea, epilarea definitiva cu laser nu se face la femeile insarcinate sau care alapteaza.

Inainte de a incepe tratamentul, este important sa gasesti un specialist in epilare definitiva cu laser care are experienta si este certificat in domeniu. Acesta va evalua pielea si parul pentru a determina daca esti o candidata potrivit pentru tratament, si va discuta despre riscuri si beneficii.

In timpul procedurii, specialistul va utiliza tehnologie laser pentru a emite o lumina intensa pulsata pe zona de piele pe care se doreste indepartarea pilozitatii. Aceasta lumina este absorbita de pigmentul din foliculii de par, iar caldura generata ii distruge. Durata procedurii variaza in functie de dimensiunea si densitatea zonei de piele tratata, dar poate dura de obicei intre 10 si 60 de minute.

Dupa procedura, pielea poate fi sensibila pentru o perioada de timp. De aceea, este important sa se evite expunerea la soare si sa se aplice creme de protectie solara, precum si urmarea instructiunilor specialistilor in ceea ce priveste ingrijirea pielii. Costurile si numarul de sedinte necesare variaza in functie de zona de piele tratata, de densitatea si culoarea parului si de tipul de laser folosit.

In concluzie, epilarea definitiva cu laser poate fi o optiune excelenta pentru a scapa de parul nedorit, dar este important sa se discute cu un specialist in epilarea definitiva cu laser pentru a intelege mai bine ce implica procedura.

La Silhouette Medical Beauty avem tehnologie laser Quanta de ultima generatie pentru epilarea definitiva totala, care este ideala pentru toate tipurile de piele si par.

Despre laserul Quanta DUETTO

In prezent, tehnologia Quanta DUETTO reprezinta solutia cea mai eficienta si cea mai practica pentru indepartarea in siguranta a parului nedorit. Fiind ideal pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele mai sensibile, laserul asigura rezultatele dorite inca de la primele sedinte.

Tehnologia DUETTO combina doua lungimi de banda intr-o singura emisie. Astfel, laserul distruge complet foliculii de par, cu o siguranta sporita, putand fi utilizat chiar si in cazul tenului inchis la culoare.   

Epilarea definitiva este solutia cea mai buna pentru a scapa de parul nedorit din toate zonele corpului. Convinge-te de acest lucru in urma unei consultatii cu medicii specialisti din cadrul clinicii Silhouette Medical Beauty.

 

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.