Beneficiile unui program de slăbire personalizat

30 May 2023

390

Dermato-estetică

Beneficiile unui program de slăbire personalizat

Vara se apropie cu pași repezi și, probabil, pe ultima sută de metri, încă îți dorești să scapi de acele câteva kilograme în plus. Indubitabil, ai încercat și dietele de slăbit care promit rezultate impresionante, însă acestea, de multe ori, întârzie să apară. De ce? Motivul este simplu – ai nevoie de o abordare personalizată.

Un program de slăbire personalizat te poate ajuta nu doar să treci cu bine prin această perioadă, dar și să te bucuri cât mai rapid de rezultatul mult așteptat. 

La Silhouette Medical Beauty, specialiștii acordă procesului de slăbire o abordare personalizată, multidisciplinar, atât pentru planul nutrițional, cât și pentru procedurile complementare pentru tonifierea pielii și remodelarea corporală, astfel încât rezultatele să nu se lase așteptate.

Iată câteva motive pentru care să alegi un program de slăbire personalizat de la clinica Silhouette Medical Beauty:

Eficiență sporită

Un program de slăbire personalizat ia în considerare aspecte precum greutatea actuală, nivelul de activitate fizică, obiceiurile alimentare și obiectivele individuale. De exemplu, prin adaptarea planului de slăbire la acești factori, se optimizează șansele de a obține rezultate eficiente și durabile.

Suport și monitorizare

Un astfel de program implică, de obicei, interacțiunea cu un specialist care oferă ghidare și suport pe parcursul procesului de slăbire și remodelare corporală. Înainte de începerea programului și a monitorizării, acesta va ține cont de preferințele și nevoile individuale ale pacientului.

Siguranță și responsabilitate

Pierderea în greutate trebuie să fie realizată într-un mod sănătos și sigur. Un astfel de program de slăbire personalizat ține cont de starea de sănătate a persoanei, eventualele condiții medicale preexistente sau medicamente utilizate, reducând riscurile și optimizând rezultatele într-un mod sigur și sustenabil.

Abordare holistică

Un program de slăbire personalizat poate include și alte aspecte ale sănătății, precum gestionarea stresului, somnul adecvat și neîntrerupt și alimentația coprespunzătoare. Această abordare holistică contribuie la obținerea unei stări de bine și la menținerea unui stil de viață sănătos pe termen lung.

Programul de slăbire personalizat se adaptează nevoilor și preferințelor individuale, crescând șansele de a obține corpul pe care ți-l dorești fără eforturi suplimentare.

Fie că vrei să slăbești considerabil sau doar să îți remodelezi corpul, la Clinicile Silhouette Medical Beauty găsești soluția, iar specialiștii vor crea programul în funcție de nevoi și care ți se potrivește.

Pentru a identifica abordarea potrivită pentru tine, primul pas este consultația la medicul generalist sau la un consultant în beauty.

Prin intermediul investigațiilor, specialistul Silhouette Medical Beauty va analiza:

  • masa corporală
  • procentul de grăsime
  • vârsta metabolică
  • cantitatea de apă din țesuturi
  • gradul de celulită, diagosticat cu ajutorul aparatului Cell Meter

Pe baza acestor investigații, va fi întocmit un program personalizat de slăbire și remodelare corporală, astfel încât rezultatele să nu se lase așteptate și fiecare pacient nu doar să aibă un corp armonios, ci și sănătos.

În această perioadă, la Clinicile Silhouette Medical Beauty avem o ofertă pentru voi: după ce ai slăbit 5 kilograme în 60 de zile, îți răsplătim perseverența cu un cadou la alegere.

Vezi oferta AICI!  

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.