Rejuvenare corporală cu INDIBA

20 Jul 2023

464

Dermato-estetică

Rejuvenare corporală cu INDIBA

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul și fața suferă o serie de modificări, iar acestea devin din ce în ce mai vizibile după 30-40 de ani. Pielea începe să-și piardă tonusul ca urmare a scăderii producției de colagen și elastină. De asemenea, masa musculară tinde să se reducă treptat, fiind însoțită de o scădere a metabolismului, ceea ce înseamnă că organismul arde mai puține calorii în repaus. Astfel, grăsimea se acumulează mai ușor, în special în zona abdomenului și a taliei. Chiar dacă nu putem împiedica procesul natural de îmbătrânire, cu ajutorul tratamentelor dermato-estetice precum INDIBA, ne putem menține un aspect tânăr și sănătos pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Ce este INDIBA?

INDIBA este cea mai nouă și avansată soluție estetică noninvazivă de rejuvenare corporală și facială, bazată pe tehnologia radiofrecvenței monopolare capacitiv-rezistive. Cu ajutorul Indiba se obține o transformare completă prin tonifierea pielii, conturarea siluetei și reducerea celulitei.

Radiofrecvența INDIBA are o bază științifică solidă, fiind susținută de peste 500 de studii care atestă siguranța și eficiența acestei tehnologii de ultimă generație. Datorită rezultatelor deosebite, procedura Indiba este preferată atât de celebritățile internaționale, care doresc să-și mențină aspectul tânăr, cât și de sportivi de performanță, pentru recuperarea musculară eficientă.  

Indicațiile tratamentului corporal INDIBA:

  • Reducerea depozitelor de grăsime localizate (de pe spate, șolduri, abdomen, picioare, brațe, fese, genunchi)
  • Reducerea celulitei
  • Reducerea vergeturilor
  • Creșterea gradului de fermitate

Cum funcționează tratamentul Indiba?

Aspectul de piele tânără și sănătoasă este determinat de două elemente fundamentale: colagenul, care oferă pielii fermitate și elasticitate, și sistemul limfatic și sanguin, care contribuie la curățarea pielii și a straturilor subdermice.

Tratamentul INDIBA utilizează impulsuri electomagnetice și energia termică pentru a stimula sinteza colagenului, a elastinei și a îmbunătăți circulația. Tehnologia Indiba se bazează pe radiofrecvența specifică de 448kHz, care acționează în profunzime pentru a obține rezultate încă de la prima ședință.

Sistemul patentat Proionic® utilizează tehnologia capacitiv-rezistivă (CAP-RES) pentru a stimula biologic, vasculariza și activa intens țesutul, oferind o serie de beneficii cheie:

  1. Prin biostimulare, INDIBA activează rata metabolică celulară, îmbunătățind circulația sângelui și stimulând fibroblastele, responsabile de sinteza de colagen și elastină.
  1. Prin vascularizare, procedura dilată vasele de sânge, ceea ce conduce la creșterea fluxului sanguin către țesuturi și celule. Acest proces de vascularizare contribuie la oxigenarea adecvată a țesuturilor, îmbunătățind astfel metabolismul celular și stimulând drenajul limfatic.
  1. Prin hiperactivare, Indiba accelerează metabolismul celular, favorizând drenarea depozitelor de grăsime și a celulitei, detoxifierea și drenajul toxinelor. Totodată, contribuie la prevenirea formării de noi depozite de grăsime în zonele tratate.

Astfel, INDIBA este o soluție completă și eficientă de rejuvenare, oferind beneficii precum hidratare intensă, îmbunătățirea fermității și elasticității pielii și a țesuturilor musculare.

Radiofrecvența INDIBA poate fi aplicată pe orice zonă a corpului, inclusiv față. În plus, această procedură poate fi utilizată în tratamentele de estetică ginecologică, precum rejuvenarea vaginală, pentru a accelera recuperarea și a spori rezultatele obținute.

Câte ședințe de tratament Indiba sunt necesare?

Pentru a obține rezultate optime pentru tratarea zonei corporale, se recomandă un protocol alcătuit din 10-12 ședințe, de 2 ori/săptămână, cu 1 ședință de întreținere/trimestru. Tratamentele INDIBA sunt noninvazive, nedureroase și pot fi repetate pe tot parcursul vieții, deoarece nu au efecte secundare. Durata unei ședințe este de aproximativ 30 de minute.

Beneficiile tratamentului Indiba pentru corp:

  • Stimulează metabolismul celular și drenajul limfatic
  • Reduce grăsimea și aspectul celulitei fără deteriorarea altor celule
  • Previne formarea de grăsimi noi în țesuturile tratate
  • Pielea devine mai netedă și mai fermă

Contraindicațiile generale ale tratamentului Indiba:

  • Stimulator cardiac sau alt implant electronic
  • Sarcină
  • Tromboflebită

Descoperă secretul pentru un corp sculptat cu Indiba!

Programează o consultație în cadrul Silhouette Medical Beauty pentru a discuta cu specialiștii noștri în dermato-estetică.

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.