Solutii pentru caderea parului dupa infectia cu Covid-19

12 May 2022

833

Medical

Solutii pentru caderea parului dupa infectia cu Covid-19

Solutii pentru caderea parului dupa Covid-19. Domnul Dr. Stefan Veliceasa ne explica despre solutii pentru aceasta problema.

Este intr-adevar o problema tot mai frecventa si necesita o abordare sistemica deoarece si coronavirusul este o boala sistemica.

Mai intai trebuie sa diagnosticam motivul principal al caderii parului. Poate fi vorba de vasele de sange de la nivelul pielii scalpului care au fost afectate sau un deficit de vitamine, minerale, o pierdere generala de resurse a corpului care s-a luptat cu virusul in perioada bolii.

Dupa care avem un set de investigatii sistemice prin care masuram diversi parametri din sange, incepand de la modul de coagulare a sangelui, pana la constituentii acestuia. Ma refer la vitamine, minerale, pe care le corelam cu celelalte informatii pe care le avem, un consult dermatologic si un consult endocrinologic.

Odata ce avem aceste rezultate, putem corecta. Cum corectam?

Intravenos, cu niste cocktailuri personalizate care functioneaza ca un boost. Tratamentele noastre intravenoase sunt variate si adaptate fiecarui pacient, in functie de ceea ce el are nevoie. Totul este personalizat, pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti. Orice afectiune ne afecteaza diferit si atunci si pierderile pe care le avem in corp trebuie completate personalizat. De obicei sunt 3,4 sedinte, de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana.

Dupa ce dam un boost si aducem corpul intr-o zona optima, stim ca orice tratament vom face pentru a stimula cresterea parului, cum ar fi un PRP, va avea efecte maxime si de succes.

Efectul PRP este pe 3 niveluri: hranire, cresterea vascularizatiei si stimularea inclusiv a productiei de colagen la nivelul scalpului

PRP e un tratament eficient, care trebuie repetat. Trebuie sa il facem la o perioada de 3-6 saptamani, pentru cateva luni de zile, pana cand rezultatele sunt si consolidate. Nu doar sa stimulam initial, ci sa ramanem cu aceste rezultate pe o perioada lunga de timp, astfel incat sa corectam ceea ce a fost afectat in corpul nostru.

PRP-ul pe care il folosim la nivelul scalpului va avea un efect de stimulare a cresterii parului, stimularea vascularizatiei locale, un aport suplimentar de factori de crestere, nutrienti, vitamine, minerale, cele pe care le obtinem din plasma proprie a pacientului si cele pe care le imbunatatim cu ceea ce adaugam ca si produse medicale.

Prin acest efect vom avea o crestere a firelor de par, o stopare a caderii parului, ceea ce de multe ori ne dorim si o hranire si o vascularizatie noua a intregului scalp. Deci efectul va fi pe 3 niveluri: hranire, cresterea vascularizatiei si stimularea inclusiv a productiei de colagen la nivelul scalpului.

Programeaza-te la o consultatie si afla detalii despre problema caderii parului si ce solutii poti avea pentru aceasta problema!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.