Dieta Tisanoreica: Dieta care nu iti refuza placerea de a manca!

26 Sep 2022

1252

Dieta Tisanoreica: Dieta care nu iti refuza placerea de a manca!

Cuprins:
  1. Ce este dieta Tisanoreica
  2. Avantajele dietei Tisanoreice
  3. Cum functioneaza dieta Tisanoreica
 

Ce este Dieta Tisanoreica

Dieta Tisanoreica este o cale catre frumusetea si starea de bine personala care combina pentru prima data „gustul excelent” cu „intrarea in forma” a organismului, o dieta care nu iti refuza placerea de a savura o mancare buna si gustoasa, inventata de Gianluca Mech.

Mostenitor al unei familii cu traditie in utilizarea plantelor medicinale, vechi de secole, Gianluca Mech a produs si comercializat produse care utilizeaza metoda „Decottopia” sau „ metoda a zece plante ”din 1911. „Programul global de dieta Gianluca Mech” a fost dezvoltat si testat in colaborare cu Laboratorul Mech al Universitatii din Padova.

Avantajele Dietei Tisanoreice

  • Utilizeaza extracte din plante pentru a purifica si detoxifica organismul
  • Pierderea in greutate garantata
  • Program personalizat simplu si usor de realizat
  • Combina mancarurile delicioase cu alimentele zilnice obisnuite
  • Elimina grasimea pastrand masa musculara
  • Fara efect YO-yo; stabilizeaza greutatea
  • Dispar crampele abdominale
  • Îndrumari medicale gratuite pe tot parcursul dietei

Cum functioneaza Dieta Tisanoreica

Dieta Tisanoreica este un protocol pentru reducerea greutatii cu o abordare complet noua, bazat pe activarea unei cai metabolice numita cetoza. Difera de dieta ketogena clasica prin faptul ca atenueaza efectele cetozei prin utilizarea de extracte de plante (este definita ca o dieta fito-cetogena).

Este o dieta hipoglucidica, normoproteica si hipocalorica, care ofera organismului hrana completa de care are nevoie, chiar si in timpul unei faze de dezechilibru partial, cum ar fi atunci cand slabesti. Eficacitatea sa uimitoare vine din utilizarea plantelor medicinale puternice.

Produsele care alcatuiesc programul de dieta Tisanoreica sunt alimente autentice create special pentru a obtine pierderea in greutate, mentinand in acelasi timp un echilibru nutritional adecvat. Sunt complet lipsite de alcool, zahar, conservanti si gluten.

Aceste mese au un gust foarte bun, ceea ce este o veste minunata pentru cei care vor sa slabeasca, dar doresc sa manance si alimente sanatoase si gustoase si sa evite frustrarea datorata unei diete plictisitoare. 

Tisanoreica Activator: o combinatie de zece plante care fac faza de slabire a dietei mult mai usoara

Preparatele Gianluca Mech au o componenta naturala unica: activatorul Gianluca Mech. Ani de experimente in intreaga lume au condus la selectia a 10 plante traduse in extracte fito-solubile in apa, care pot fi perfect amestecate cu preparatele fara a le modifica gustul.

Aceste extracte de plante, a caror reteta este protejata de un brevet international, imbunatatesc biodisponibilitatea alimentelor Gianluca Mech. De asemenea, ajuta la reechilibrarea functiilor naturale ale organismului in faza de slabire, actionand ca o legatura perfecta intre preparate si extracte.

Activatorul Gianluca Mech are urmatoarele proprietati: 

  • Contracareaza imperfectiunile datorate celulitei (ananasul);
  • Ajuta functia digestiva (papaia);
  • Contribuie la reglarea tranzitului intestinal (catina);
  • Are o actiune emolienta si calmanta (sistemul digestiv, tractul urinar) (nalba);
  • Îmbunatateste starea de spirit si controleaza senzatia de foame (griffonia);
  • Ajuta metabolismul lipidic (trifoi).

Activatorul se gaseste in PAT si consta intr-un amestec de 10 plante medicinale (Papaya, Ananas, Nalba, Anason Stelat, Fenicul, Anghinare, Papadie, Trifoi, Griffonia, Hrisca).

 

       

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.