Tratament inovator anti-imbatranire realizat cu platofrma laser SP Dynamis

19 May 2022

1203

Medical

Tratament inovator anti-imbatranire realizat cu platofrma laser SP Dynamis

Fotona4D este un tratament anti-imbatranire inovator, care foloseste o combinatie unica de 2 lungimi de unda laser complementare pentru a trata 4 „dimensiuni” distincte ale pielii. Fotona4D ofera o alternativa non-chirurgicala, non-invaziva de lifting facial si rezultate cu aspect natural si de lunga durata.

Avantajele Fotona4D de la aserul SP DYNAMIS:

  • Tonifiere si volumizarea fara a fi nevoie de fillere sau toxine
  • Un tratament complet de lifting din interior spre exterior
  • Intinerire imediata, tonifiere si stralucire
  • Recuperare rapida
  • Fara interventii chirurgicale, ace sau anestezie
  • Poate fi efectuat pe tot parcursul anului

Cum functioneaza Fotona4D

Fotona 4D consta intr-o serie de tratamente cu laser sinergice, neinvazive, atat pentru exteriorul fetei, cat si pentru cavitatea bucala interioara, care permit contractia completa a colagenului pentru tonifierea pielii si volumizare persistenta, fara tratamente injectabile. Cu doua lungimi de unda laser (Er:YAG si Nd:YAG) si 4 moduri de tratament, anti-imbatranirea este abordata cuprinzator pe 4 niveluri diferite, actionand asupra structurilor conjunctive profunde, mediale si superficiale ale pielii, tintind imperfectiunile.

Cele patru „dimensiuni” ale Fotona4D ® se refera la patru tratamente distincte cu sistemele Fotona TimeWalker si Dynamis Pro: SmoothLiftin , FRAC3 , PIANO si SupErficial, pentru a combate imbatranirea fetei.

Fotona4D = 4 Dimensiuni = 4 pasi

  1. SmoothLiftin Fotona4D incepe in interiorul cavitatii bucale, unde energia laser este utilizata pentru a incepe imediat procesul de tonifiere in jurul liniei maxilarului si a regiunii periorale. Acest pas va reduce, de asemenea, ridurile de expresie si ridurile nazolabiale, la fel ca un filler, dar in mod natural.
  2. FRAC3 În continuare, pentru a completa tratamentul intraoral, imperfectiunile mai profunde (cum ar fi ridurile profunde) si pigmentii sunt vizati cu precizie pentru a oferi o textura tanara si un ten mai uniform.
  3. PIANO În pasul trei, o tehnica de periere este utilizata pentru a aplica in siguranta si rapid caldura, pentru a crea un efect general de tonifiere, rezultand o piele mai ferma si efect de lifting.
  4. SupErficial Se face un peeling usor cu laser pentru a imbunatati aspectul pielii si pentru a aborda imperfectiunile de la nivelul suprafetei. Vei observa imediat ca pielea ta arata improspatata, tonifiata si te vei bucura de o stralucire tinereasca!

La ce sa te astepti?

Fotona4D este o procedura laser neinvaziva de 30-45 de minute, care nu provoaca disconfort si va permite sa va continuati activitatile zilnice ca de obicei.

O prospetime si tonifiere imediata a fetei pot fi observate la scurt timp dupa tratament, dar efectul complet se observa treptat pe o perioada de 2-3 luni.

Daca iti doresti sa faci o schimbare si iti doresti un lifting facial non-invaziv, programeaza-te la o consultatie iar specialistii nostri iti vor oferi cele mai bune solutii. 

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.