Lifting in zona sprancenelor?

19 May 2022

1241

Medical

Lifting in zona sprancenelor?

Foxy Eyes este o solutie inovatoare pentru liftingul neinvaziv al sprancenelor si intinerirea pleoapelor superioare.

  • Ridicarea sprancenelor
  • Strangerea pleoapelor
  • Rezultate cu aspect natural
  • Procedura non-invaziva
  • Fara timp de recuperare

Ce este Foxy Eyes?

Foxy Eyes este o procedura unica in 3 pasi, care ofera o imbunatatire a aspectului zonei perioculare si a sprancenelor prin ridicarea cozii sprancenelor si strangerea pleoapelor superioare. Ofera echilibrul optim intre strangerea imediata a tesuturilor (contractie superficiala), formarea de colagen nou (intinerire pe termen lung). 

Cum functioneaza tratamentul Foxy Eyes?

Foxy Eyes este o procedura in 3 etape care extinde suprafata totala de tratament pentru a maximiza vectorii de lifting, combinand ridicarea sprancenelor, strangerea pleoapelor si strangerea scalpului.

Adancimea de penetrare cu Foxy Eyes este potrivita pentru tratamentele faciale, deoarece pastreaza grasimea subcutanata, care este vitala pentru integritatea fetei. Se realizeaza o productie mai profunda a colagenului pentru o tonifiere imbunatatita.

Acest protocol este confortabil si le permite pacientilor sa revina imediat la activitatile lor obisnuite. Rezultate notabile sunt percepute imediat dupa prima sedinta.

Avantajele modului Fotona FOXY EYES

VectorLift se bazeaza pe tehnologia revolutionara Fotona FOXY EYES, care este o solutie eficienta pentru stimularea reinnoirii colagenului superficial si profund. Modul inovator Fotona FOXY EYES trateaza pielea intr-o maniera blanda, aproape „asemanatoare unei pene”, fara sangerare si cu temperatura controlata cu precizie. Energia optica este furnizata intr-o secventa unica de impulsuri, care previne cresterea temperaturii la suprafata si realizeaza o incalzire omogena a tesutului.

Daca iti doresti un aspect intinerit, programeaza-te la o consultatie iar specialistii nostri iti vor oferi cele mai bune solutii. 

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.