Cum ajuta tratamentul PRP pentru scalp dupa implantul de par

12 May 2022

1117

Medical

Cum ajuta tratamentul PRP pentru scalp dupa implantul de par

Te pregatesti de implant un de par? Cum te ajuta procedura PRP pentru scalp dupa aceasta procedura? Dr. Stefan Veliceasa, medic generalist, ne explica cum trebuie sa procedeze un pacient in acest caz.

Orice pacient care va urma un implant de par trebuie sa stie ca acel implant va veni pe un fond afectat vascular sau afectat din punct de vedere al nutritiei. Pentru ca nu degeaba a ajuns in acea ipostaza, ceva nu a functionat corect. Si atunci pregatim terenul crescand vascularizatia zonei, adaugand nutrientii de care are nevoie pielea scalpului in 2, 3 sedinte inainte de implant.

Facem acest lucru si dupa implantul de par, pentru ca acel par odata fixat, trebuie hranit si trebuie mentinut in conditii optime, astfel incat sa poata fi implantat si pastrat si atunci PRP-ul este extrem de util si inainte si dupa procedura de implant

Nu exista o limita de varsta pentru aceasta procedura, insa trebuie sa stii ca rata de crestere a firului de par sub 30 de ani e suficient de mare, incat nu se observa problema.

Este o procedura minim invaziva. Poate fi efectuata sedinta respectiva in 30 de minute, astfel incat e si comod. Singurele recomandari fiind cele ca in ziua in care se va efectua procedura sa aiba grija de zona pe care am tratat-o. A doua zi, viata poate deveni la normal fara niciun impediment.

Efectul PRP este pe 3 niveluri: hranire, cresterea vascularizatiei si stimularea inclusiv a productiei de colagen la nivelul scalpului

PRP-ul pe care il folosim la nivelul scalpului va avea un efect de stimulare a cresterii parului, stimularea vascularizatiei locale, un aport suplimentar de factori de crestere, nutrienti, vitamine, minerale, cele pe care le obtinem din plasma proprie a pacientului si cele pe care le imbunatatim cu ceea ce adaugam ca si produse medicale.

Prin acest efect vom avea o crestere a firelor de par, o stopare a caderii parului, ceea ce de multe ori ne dorim si o hranire si o vascularizatie noua a intregului scalp.

Programeaza-te la o consultatie si afla detalii despre problema caderii parului si ce solutii poti avea pentru aceasta problema!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.