Îndepărtarea tatuajelor prin inovația laserului Discovery Pico

11 Apr 2022

3293

Medical

Îndepărtarea tatuajelor prin inovația laserului Discovery Pico

Regreti ca ti-ai facut un tatuaj sau ai un tatuaj vechi, estompat sau nereusit? Laserul Discovery PICO este cel mai puternic laser dermatologic utilizat in scoaterea tatuajelor.

Laserul Discovery PICO foloseste o energie foarte mare, intr-un interval foarte scurt de timp, in pico secunde, pentru a vaporiza cerneala de sub piele.

Exista creme, balsamuri care promit sa sterga un tatuaj, insa nu exista studii sau cercetari stiintifice reale care sa sustina aceste afirmatii. Laserul este cea mai sigura si eficienta metoda, aprobata de FDA, pentru a elimina tatuajele nedorite.

Cum functioneaza indepartarea tatuajelor cu laserul Discovery Pico?

Utilizeaza o energie foarte mare care vizeaza pigmentul de culoare a tatuajului si lasa tesutul din jur neafectat. Descompune cerneala in particule minuscule, pe care sistemul limfatic le poate elimina in mod natural.

Avantajele Laserului Discovery PICO

  • Se adreseaza tuturor tipurilor de tatuaje, indiferent de marime sau culoare, tatuaje nereusite
  • Poate trata orice zona: tatuajele de pe corp sau cele cosmetice (sprancene, buze)
  • Indeparteaza aproape orice culoare din tatuaj. Merge si pe tatuajele de culori deschise si rezultatele sunt foarte bune. “Daca nu putem sa scoatem cu Discovery Pico, nu prea exista alta solutie”
  • Procedura dureaza cateva momente. Dureaza foarte putin, chiar adresarea pentru un tatuaj foarte mare si timpul de recuperare este mic
  • Se poate face oricand in timpul anului. Este o tehnologie de ultima generatie care ne permite sa lucram in orice sezon
  • Tehnologia laserului Discovery Pico provoaca mai putine cicatrici si, de fapt, imbunatateste textura pielii, deoarece activeaza sistemul imunitar al organismului.

Intrebari frecvente despre indepartarea tatuajelor cu laserul Discovey Pico

Cate sedinte sunt necesare pentru indepartarea unui tatuaj?
Sunt necesare de obicei intre 1 si 6 sedinte. La tatuajele foarte dificile pot fi putin mai multe, insa e putin probabil.

In cat timp se vad rezultatele?
Rezultatele sunt foarte bune incepand cu primele 2, 3 sedinte si timpul de recuperare al pacientului este foarte mic.

Cum reactioneaza pielea dupa ce tatuajul este indepartat?
In primele ore dupa aplicarea laserului, pielea capata un aspect albicios ca si cum tatuajul respecitv se disperseaza, doarece se creeaza niste mici acumulari de gaz din distrugerea acelor particule. Pielea va fi usor inflamata, usor rosie, pentru primele 72 de ore, dupa care va reveni la normal.

Mecanismele corpului de a indeparta acel pigment sunt mecanismele naturale, cele vasculare si cele limfatice, de aceea calitatea pielii nu este afectata, ci dimpotriva este imbunatatita. Imbunatatind ciculatia pielii, ea va avea un aspect normal dupa indepartarea tatuajului.

Putem face un alt tatuaj in locul in care a fost indepartat?
Da, putem face un alt tatuaj. Daca am gasit tatuajul potrivit, cu siguranta putem face un alt tatuaj.

La Silhouette Medical Clinic aducem intotdeauna ultimele tehnologii pentru a-ti oferi serviciile de care ai nevoie. Laserul Discovery Pico este disponibil in clinicile Silhouette!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

 

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.