INDIBA ANTIAGE: fermitate, lifting si intinerire

26 Sep 2022

865

Glamour Beauty Medical

INDIBA ANTIAGE: fermitate, lifting si intinerire

Cuprins:
  1. Beneficii INDIBA ANTIAGE
  2. Cum functioneaza INDIBA ANTIAGE
  3. Efectele tratamentului INDIBA ANTIAGE
  4. Contratindicatii generale ale tratamentului cu INDIBA

 

Tehnologia INDIBA ofera tratamente anti-imbatranire neinvazive si fara durere pentru fata si corp, cu rezultate imediate.

INDIBA creste temperatura interna a tesutului, stimuland productia de colagen si imbunatatind circulatia. Tratamentul redefineste maxilarul, elimina excesul de piele de pe gat si netezeste ridurile si liniile fine.

Beneficii INDIBA ANTIAGE

  • Ofera fermitate pielii
  • Intinereste fata
  • Reduce ridurile
  • Hidrateaza pielea
  • Lifting facial
  • Reduce liniile fine 

Intinerire, lifting si fermitate cu tratamentul INDIBA

Exista doua elemente importante care confera aspectul de piele tanara si sanatoasa: colagenul, care ofera pielii fermitatea si elasticitatea si sistemul limfatic si sanguin, care ajuta la „curatarea” pielii si a straturilor subdermice.

Îmbatranirea este inevitabila, insa tratamentul care utilizeaza tehnologia INDIBA poate atenua efectele imbatranirii si reda tineretea fetei si a corpului. Nu doar reduce ridurile si liniile fine, ci ajuta si la imbunatatirea hidratarii, luminozitatii si elasticitatii pielii.

INDIBA incalzeste colagenul in straturile subdermice ale pielii, intareste colagenul existent si incurajeaza productia de colagen nou, ceea ce duce la o piele mai ferma si mai tanara.

Cum functioneaza INDIBA ANTIAGE

Tratamentul utilizeaza impulsuri electrice si caldura pentru a stimula productia de colagen. Tehnologia INDIBA se bazeaza pe radiofrecventa specifica de 448kHz, care nu dauneaza celulelor, functioneaza in profunzime si toate celulele beneficiaza de activarea fibroblastelor, colagenului si elastinei.

Frecventa specifica de 448 kHz genereaza atat efecte termice, cat si subtermice care accelereaza recuperarea tesuturilor:

Hiperactivare - Descompune depozitele de grasime, detoxifica si incurajeaza drenajul toxinelor, creste metabolismul celular si incurajeaza productia de colagen.

 

Vascularizare - Dilata vasele de sange, creste fluxul sanguin, oxigeneaza tesuturile si celulele, creste metabolismul celular si incurajeaza drenajul.

 

Biostimulare - Activeaza rata metabolica celulara, imbunatateste circulatia sangelui si activeaza fibroblastele.

 

Efectele tratamentului INDIBA ANTIAGE:

O piele mai ferma si mai hidratata

Creste fluxul sanguin si cantitatea de nutrienti

Hidrateaza tesutul si stimuleaza productia de colagen

Reduce ridurile si liniile de expresie

Îmbunatateste aspectul conturului ochilor

Reduce pungile de sub ochi

Atenueaza aspectul barbiei duble

Redefineste conturul fetei

Tonifiaza pielea din zona gatului si decolteului

Reda sanatatea si frumusetea naturala pielii

 

Tratamentele INDIBA anti-imbatranire sunt non-invazive, fara durere si pot fi repetate pe tot parcursul vietii, deoarece nu prezinta efecte secundare. 

Contraindicatiile generale ale tratamentului cu INDIBA

  • Stimulator cardiac sau alt implant electronic
  • Sarcina
  • Tromboflebita

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.