LipLase, procedura non-invaziva pentru buze pline si cu volum

19 May 2022

854

Medical

LipLase, procedura non-invaziva pentru buze pline si cu volum

LipLase este o procedura non-invaziva pentru buze mai pline, realizata cu laserul SP DYNAMIS, fara substante injectabile.

Beneficii tratament LipLase cu laserul SP DYNAMIS:

  • Buze mai pline, mai netede
  • Stimuleaza remodelarea colagenului
  • Initiaza sinteza noua de colagen
  • Fara ace
  • Recuperare rapida

 

Pentru procedura LipLase se utilizeaza modul Fotona SMOOTH Er:YAG, cu rezultate pe care pacientii le observa de la primele sedinte. Spre deosebire de substantele injectabile, tratamentul LipLase este non-invaziv si nu are nimic artificial, pentru ca se stimuleaza producerea naturala a colagenului in buze. Poti avea „buze ideale”, adica buze mai pline, volum, cu echilibru corect intre buzele superioare si inferioare si o margine a buzelor bine definita. Pentru o stimulare si mai profunda a colagenului, se foloseste laserul Nd:YAG in modul PIANO, care este cel mai sigur mod de a trata tesuturile cutanate mai profunde, cu efect termic minim la suprafata.

Programeza-te acum la o consultatie cu medicul nostru si vezi vino sa obtii buzele pe care le doresti, cu un aspect natural.

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.