RESTYLANE EYELIGHT, solutie inovatoare pentru atenuarea si iluminarea cearcanelor

29 Sep 2022

877

RESTYLANE EYELIGHT, solutie inovatoare pentru atenuarea si iluminarea cearcanelor

Silhouette Medical Beauty a gazduit evenimentul de lansare in premiera in Romania a tratamentul injectabil rapid pentru diminuarea urmelor de oboseala, Restylane Eyelight. Un produs inovator Restylane Eyelight reprezinta solutia pentru ascunderea urmelor de oboseala si pentru tratarea cearcanelor.

7 din 10 adulti spun ca par mai obositi din pricina cearcanelor. Restylane a lansat, la Silhouette Medical Beauty, Restylane Eyelight, solutie inovatoare pentru atenuarea si iluminarea cearcanelor. 

Cearcanele adancite ne fac sa parem mai obositi si mai batrani decat suntem. Aceasta este opinia a 70% din cele 3200 de persoane, femei si barbati cu varsta de peste 25 de ani, ce au luat parte la un studiu amanuntit realizat, pe piata europeana, de Opticom si Galderma.
Mai mult, 55% dintre cei intervievati au subliniat ca privitul in oglinda sau aparitia lor in imagini, filmari sau teleconferinte le aminteste cat de obositi arata, fapt ce le scade adesea increderea in sine.

Ceacanele reprezinta o problema impartasita de oameni de toate varstele. Oricat de odihniti am fi, aspectul de ochi infundati, aparut din cauze genetice, varsta, stres ori stil de viata dezechilibrat, ne ofera un aspect estetic obosit si imbatranit.
Special pentru aceasta problema estetica, cu care se confrunta o mare parte din populatia adulta, Restylane, unul din liderii mondiali in materie de fillere pe baza de acid hialuronic, a lansat, in Romania, la Silhouette Beauty Medical, Restylane Eyelight, un tratament special creat pentru zona sensibila din jurul ochilor, ce are ca scop reducerea umbrelor de sub ochi.
Noul tratament Restylane Eyelight a fost descoperit, la Silhouette Medical Beauty, de catre medici dermatologi si chirurgi plasticieni din toata tara in cadrul unui training-workshop stiintific, precum si de catre vedete si influenceri din social media, interesati de solutii de ultima generatie pentru imbunatatirea aspectului estetic. Nume cunoscute din showbiz, precum Amalia Enache, Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Nicoleta Nuca, Adina Buzatu au aflat, de la medicii dermatologi si chirurgi plasticieni ai clinicii medicale, avantajele noului tratament Restylane Eyelight.

”Ca si medic dermato-estetician, studiile stiintifice sunt cele mai importante atunci cand alegem sa lucram cu un anumit produs. Ne intereseaza sa avem o tehnologie optima si sigura in realizarea tratamentului. Restylane Eyelight este unic pe piata inclusiv prin cele doua tehnologii pe care nu le regasim in niciun alt filler: G Prime, caracteristica de a ridica, a lifta tesutul, astfel incat sa folosim cantitate foarte mica de substanta si sa obtinem rezultat sigur si natural, si Swelling Factor, ce ofera cea mai mica predispozitie spre a dezvolta edem in zona peri orbitala. Aceste criterii ne permit sa oferim un tratament eficient, de lunga durata si foarte sigur”, declara Dr. Ina Sosoaca, Medic Primar Dermatolog Silhouette Medical Beauty, Doctor in stiinte medicale si Trainer international.

Restylane Eyelight este un filler injectabil dermal cu acid hialuronic, care atenueaza pierderea de volum de sub ochi. Acesta reface volumul pierdut, ofera un efect de lifting si netezeste zona de sub ochi, inlatura efectul de umbra, reducand vizibil semnele de oboseala.
Tratamentul este special conceput pentru zona sensibila din jurul ochilor, nu necesita perioada de recuperare, iar efectele pozitive ale acestuia sunt vizibile, in medie, timp de 9-12 luni de la injectare. Mai mult, acidul hialuronic din Restylane Eyelight este cel mai aproape, ca si tipologie, de acidul hialuronic din corpul uman, decat orice alt filler injectabil dermal.


”Restylane este cel mai sigur si documentat filler dermal cu acid hialuroinic, cu cele mai numeroase publicatii stiintifice, efectuate in ultimii 25 de ani, este considerat in continuare Gold Standard. Pana in 2019 au fost efectuate peste 50 de milioane de tratamente. Restylane Eyelight are la baza tehnologia NASHA, fiind cel mai apropiat de acidul hialuronic natural decat orice alt filler de pe piata. Gama Restylane are un portofoliu format din 9 produse avand la baza 2 tehnologii distincte, NASHA si OBT, oferind posibilitatea medicilor de a oferi pacientilor tratamente personalizate”, declara Emil Sancraian, Marketing & Scientific Education Manager Neola Pharma, partener unic Galderma in Romania si Republica Moldova.

Tratamentul Restylane Eyelight este disponibil la Silhouette Medical Beauty si in clinicile medicale partenere ale Neola Pharma - Galderma.

 

Programeaza-te la o consultatie si vei beneficia de un plan personalizat de tratament, in functie de nevoile tale. Vei descoperi multe informatii utile despre cum poti scapa de problema cearcanelor si sa obtii aspectul ochilor mult mai odihnit si luminos.

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.