SO/CHECK, noua tehnologie de a diagnostica metabolismul uman doar prin atingerea pielii

22 Jun 2022

685

SO/CHECK, noua tehnologie de a diagnostica metabolismul uman doar prin atingerea pielii

Silhouette Medical Beauty a gazduit evenimentul de lansare in premiera in Romania a unui sistem avansat marca PhysioQuanta de diagnosticare a metabolismului uman si a nivelului de vitamine, minerale, metale grele si stres oxidativ, doar prin atingerea suprafetei pielii - sistemul SO/Check. Sistemul ofera solutii dedicate medicilor si terapeutilor pentru a sustine sanatatea pacientilor.

PhysioQuanta se remarca prin crearea unei game tehnologice precum SO/CHECK, cu modulele sale OligoCheck, CardiCheck si GniomCheck, precum si a suplimentelor alimentare Physiosens.

Astfel, platforma de wellbeing SoCheck include 3 diferite tipuri de analiza:

  • Oligo/check
  • Cardi/check – evaluarea flexibilității arterelor
  • Gniom/check

Prin diagnosticul efectuat de Oligo/Check avem o viziune clara a metabolismului, a nivelului de vitamine, minerale, metale grele si stres oxidativ din fiecare organism si se pot trata astfel pacientii cu suplimentele nutritive adecvate. Metoda utilizata de Oligo/Check are la baza fizica optica si cea cuantica. Tehnologia utilizata este cea a spectrofotometriei. Oligo/Check se bazeaza pe masuratori efectuate de un scaner fotometru.

Scannerul fotometru este o metoda de analiza care consta in masurarea rezonantei vibrationale. Fiecare mineral si oligoelement are o frecventa si o rezonanta specifica si absoarbe lumina. Scanerul Oligo/Check analizeaza tot spectrul de culori (=frecventa in nanometri) al mineralelor si oligoelementelor. Analiza se realizeaza in 4 puncte ale palmei si ofera informatii despre concentratia substantelor analizate in tesuturi. Acest lucru face posibila determinarea biodisponibilitatii tisulare a mineralelor si a oligoelementelor si a prezentei metalelor grele in organism.

Sistemul, prezentat in premieră la Silhouette Medical Beauty, de catre Mohammad Bessa, Sales Director Physioquanta, are la baza o multime de studii stiintifice, este o tehnologie dovedita, usor de folosit, non-invaziva, ce ofera rezultate imediate. Avantajele acestei tehnologii inovatoare sunt multiple, atat pentru pacienti, cat si pentru medici. Pacientii nu mai au parte de durere, sistemul este precis, rezultatele sunt gata in 30 de secunde si pacientul primeste un raport complet scris, plus o reteta. Doctorii beneficiaza, la randul lor, de o platforma ce vizeaza optimizarea abordarii de ingrijire a pacientilor.

Cardi/Check evalueaza stresul acut si cronic prin echilibrul ritmic, pe baza a 5 indicatori: coerenta cardiaca, Cardistress, ANS (sistemul nervos autonom), coerenta cardiaca si RTI (indicele problemelor respiratorii). Algoritmii utilizati pentru Cardiflex se bazeaza pe doua puncte ale undei pulsului: sistola si reflexie, estimand flexibilitatea arteriala. CardiStress arata indicele de stres si capacitatea fiziologica de a rezista la stres. Aceasta estimare se bazeaza pe activitatea coerentei cardiace si a ANS. Cardi/Check functioneaza pe baza pulsoximetriei si analizeaza continuu cantitatea de oxigen in circulatia din artere. Este folosit pentru a masura ritmul cardiac si cantitatea de oxigen transportata de sange.

In functie de diagnosticul oferit de patforma, pacientului ii este recomandata o dieta personalizata ce include, de asemenea, suplimentele alimentare Physiosens, fabricate de aceeasi companie frantuzeasca.

Cele 19 suplimente alimentare au fost create pentru a trata diferite probleme ce pot aparea in organism, de la procesul de detox, pana la deficientele de minerale, oligoelemente, etc.

Analiza So/Check este realizata si interpretata la Silhouette Medical Beauty de Ruxandra Plesea, medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Evenimentul de lansare a avut loc la Silhouette Medical Beauty, unde Mohammad Bessan, Sales Director Physioquanta, le-a prezentat invitatilor informatii despre tehnologie, despre interpretarea rezultatelor si a impartasit cele mai bune sfaturi si recomandari. Printre invitati s-au aflat pacienti ai Silhouette Medical Beauty, precum si celebritati si influenceri, precum Sonia Argint, Albertina Ionescu, Sorina Fredholm, Simona Taranu, Livia Graur, Larisa Lupoaea, Irina Gologan.

Programeaza-te la o consultatie si vei beneficia de un plan personalizat de tratament, in functie de nevoile tale. Vei descoperi multe informatii utile despre corpul tau si ce trebuie sa faci pentru a-l mentine cat mai sanatos. 

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.