Scapa de acnee si cicatrici cu ajutorul laserului SP Dynamis

19 May 2022

693

Medical

Scapa de acnee si cicatrici cu ajutorul laserului SP Dynamis

Acneea este o afectiune a pielii foarte des intalnita, care poate fi cauzata de modificari hormonale, anumite medicamente, stil de viata si utilizarea anumitor produse cosmetice. O solutie rapida si simpla pentru o piele curata o reprezinta tratamentul cu laserul Fotona.

Avantajele tratamentului acneei cu laserul SP DYNAMIS:

  • Sigur si eficient
  • Fara medicamente
  • Rapid si convenabil
  • Imbunatateste textura si tonusul pielii
  • Reduce dimensiunea porilor
  • Potrivit pentru suprafete mai mari si mai mici
  • Rezultate de lunga durata
  • Timp minim de recuperare
  • Piele mai tanara si mai sanatoasa

FOTONA TwinLight Laser acnee si acnee Scars Tx

Tratamentul cu laser al acneei active reduce inflamatia acneei prin absorbtie fotoselectiva si incalzire a glandelor sebacee hiperactive. Puterea laserului Nd:YaG este folosita pentru a accelera procesul de vindecare si a reduce posibilitatea de aparitie a unei noi inflamatii a pielii.

Tratamentul cu laser al cicatricilor post acnee se bazeaza pe o procedura de refacere a pielii  blanda si precisa in care laserul Er:YaG vaporizeaza cicatricile si stimuleaza producerea de colagen nou in tesuturi.

Cum functioneaza?

  1. Pentru acnee activa: Laserul Nd:YaG patrunde suficient de adanc in piele pentru a distruge termic si selectiv glandele sebacee mari.

Pentru acnee usoara pana la moderata, este suficient un singur tratament pentru a elimina acneea pana la trei luni sau chiar mai mult. Pentru acnee severa, imbunatatirea se observa in urmatoarele cateva luni. 

  1. Pentru cicatrici: Laserul Er:YaG este folosit pentru indepartarea straturilor subtiri de piele, astfel incat sa se poata forma piele noua. Spre deosebire de peelingurile chimice si dermabraziune, tratamentul cu laser permite medicului sa controleze cu precizie adancimea la care pielea este indepartata. Laserul vaporizeaza usor pielea afectata de acnee, astfel incat in cateva zile o piele cu aspect sanatos se poate forma in locul ei.

 

Programeza-te acum la o consultatie cu medicul nostru si vezi care este cel mai bun tratament pentru tine!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.