Toskani - solutii sigure si eficiente pentru ingrijirea pielii

13 Dec 2022

1029

Toskani - solutii sigure si eficiente pentru ingrijirea pielii

Cu 30 de ani de experienta in domeniul estetic, prezent in peste 70 de tari, Toskani este o gama de produse pentru peeling, injectari si ingrijire acasa - ce duce calitatea la un alt nivel. Cu o istorie ce dateaza inca din anii 1950, TOSKANI a inceput ca o afacere de familie, iar astazi, produsele sunt raspandite in peste 10.000 de centre si clinici din intreaga lume.

Toskani integraza stiinta si cercetare pentru a oferi produse ce ofera eficacitate, siguranta si inovatie, folosind peptide de ultima generatie, biorevitalizate si lipozomi.

Peptidele ajuta pielea sa se protejeze de daune externe, restabilind fermitatea si textura si netezind ridurile.TOSKANI foloseste amestecuri inovatoare de peptide, care lucreaza din interior spre exterior pentru a asigura aspectul impecabil al pielii.

Lipozomi - compozitia lor biomimetica permite ingredientelor active pe baza de lipozomi sa patrunda mai usor in piele. TOSKANI foloseste lipozomi de ultima generatie pentru a proteja ingredientele active, permitandu-le sa fie eliberate in stratul tinta al pielii si sa fie de pana la 10 ori mai eficiente decat ingredientele active nelegate.

Acid hialuronic - acidul hialuronic este un ingredient fiziologic cu proprietati de hidratare profunda si, de asemenea, stimuleaza sinteza colagenului.TOSKANI foloseste acid hialuronic de calitate premium produs folosind tehnologia de biofermentare farmaceutica. Acest lucru asigura ca pielea arata hidratata si tanara.

Silhouette Medical Beauty promoveaza calitatea si performanta in industrie, asa ca pacientii nostri se pot bucura si ei de beneficiile unor produse de calitate superioara.

Protocolul TOSKANI se imparte in 3 etape principale:

Pregatirea pielii (acizi duozimali si peelinguri chimice)
Tratament transdermic (mezoterapie - tehnologie inovatoare Pulse Booster, care functioneaza combinand electrostimularea pielii + microabraziunea)
Tratament acasa (creme pentru intretinere)

Beneficii protocol Toskani:

• fara disconfort
• recuperare rapida
• absorbtia eficienta a produselor in piele
• infuzarea substantelor active
• tratament inovator, sigur, eficient, nedureros, non-invaziv
• aplicare precisa si de efect

Produsele Toskani actioneaza eficient pentru a trata diverse probleme ale pielii: acnee activa, riduri, pete pigmentare, lipsa de fermitate, celulita, tratament maini, pielea pigmentata din zona axilei si din zona inghinala, tratament zona scalpului.

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.