Dr. Ina Șoșoacă - trainer international care instruieste alti traineri

09 Dec 2022

554

Dr. Ina Șoșoacă - trainer international care instruieste alti traineri

Dr. Ina Sosoaca, directorul medical Silhouette Medical Beauty si Trainer International Galderma, a participat la evenimentul "Train the Trainers" pentru produsul Sculptra, desfasurat la Tel Aviv in perioada 13-14 noiembrie 2022.

"Impreuna cu colegii mei din Europa, Brazilia si din America, am ajuns la un consens pentru recomandari speciale pentru medici, legate de utilizarea acidului polilactic, adica Sculptra, cu protocol nou pentru a obtine rezultatele cele mai bune.

Este cea mai sigura substanta din lume, a fost aprobata de FDA si folosita in 40 de tari, pe 10.000 de pacienti si, bineinteles, 50 de publicatii stiintifice o declara ca fiind foarte sigura. Are rezultate spectaculoase pentru fata si pentru corp", a declarat dr. Ina Sosoaca.

Acidul polilactic actioneaza in dermul profund si provoaca o stimulare intensa de colagen, ridurile dispar, tenul isi recapata volumul, procesul de imbatranire este considerabil incetinit.

Echipa Silhouette de medici si asistente, experti in frumusete, va beneficia in premiera de informatii actualizate si protocoale noi, in urma participarii dr. Ina Sosoaca, "Train the Trainers"

Pe parcursul celor 2 zile s-au desfasurat mai multe sesiuni sustinute de traineri internationali din intreaga lume, legate de Sculptra:

  • istoria biostimulatorului Sculptra si stiinta pe care se bazeaza, modul in care s-a dezvoltat modul de actiune, publicatii stiintifice
  • sesiuni de informare pentru ca participantii sa poata ulterior sa distribuie informatiile catre alti medici din tara de origine
  • alegerea pacientilor potriviti pentru acest tratament
  • managementul posibilelor reactii adverse
  • mod nou de reconstituire al produsului
  • sesiuni 1:1 de realizare a procedurilor de injectare cu acest produs singur si impreuna cu tratamente de fillere cu AH, Restylane.

Dr. Ina Sosoaca a participat alaturi de alti medici din lume si la o sesiune legata de administrarea Sculptra, in urma careia se vor crea noi protocoale de tratament pentru acest biostimulator original.

Dna. dr. Ina SoSoaca va asteapta in clinica Silhouette Medical Beauty cu protocol nou pentru tratamentele Sculptra. Programeaza-te la o consultatie si vei beneficia de un plan personalizat de tratament, in functie de nevoile tale. 

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

 

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.