Cum scapi de vasele capilare rapid?

19 May 2022

555

Medical

Cum scapi de vasele capilare rapid?

Problemele cu venele inestetice sunt foarte frecvente si incidenta lor creste semnificativ dupa varsta de 40 de ani. Apar atunci cand venele de la picioare nu pot transporta suficient sange inapoi spre inima. Valvele si peretii venelor sunt subtiri si elastice si se pot mari din cauza mai multor factori precum sarcina, ereditatea, varsta.

Tehnologia laser SP Dynamis ofera acum o procedura de eliminare a varicelor noua si mai putin invaziva.

Beneficii:

  • Coaguleaza vasele de sange fara a rani suprafata pielii
  • Indeparteaza instantaneu venele paianjen - spider veins
  • Rezultate de lunga durata
  • Procedura non invaziva
  • Disconfort minim pentru pacient

Cum functioneaza

Laserul SP Dynamis are o tehnologie, Variable Square Pulse (VSP), care permite patrunderea profunda in piele, fara a afecta suprafata pielii.

Setarea Long Pulse a laserului poate viza pigmentarea rosie si violeta din vasele de sange ale pielii, prin livrarea controlata de energie laser pentru a le coagula.

Pentru ca leziunile sa nu reapara, este tintit sistemul de alimentare vasculara si descompus in tesuturi moarte, permitand sistemului imunitar al organismului sa le elimine in mod natural, pe masura ce corpul metabolizeaza hemoglobina.

Laserul SP Dynamis poate imbunatati aspectul picioarelor, poate restabili o circulatie sanatoasa si poate ameliora simptome precum durerea si arsura. Nu foloseste incizii sau ace.

Programeza-te acum la o consultatie cu medicul nostru si vezi care este cel mai bun tratament pentru tine!

Silhouette Medical Beauty, Calea Dorobanți 200 +40 734 340 625
Silhouette Medical Beauty, Blvd Regina Maria 14 +40 727 225 157

Abonează-te la newsletter:

La Silhouette ai parte de oferte speciale în fiecare lună. Trebuie doar să te abonezi la newsletter. Completează formularul cu numele, prenumele și adresa ta de email și vei fi la curent cu tot ce este nou în clinicile medicale Silhouette.