Laserul Discovery Pico 

Noua era pentru indepartarea tatuajelor, leziuni pigmentare si tratamente dermatologice

Acest laser furnizeaza impulsuri ultrascurte (picosecunda), oferind rezultate optime pacientilor cu cea mai avansata tehnologie laser de pe piata in prezent; facandu-le alegerea preferata pentru profesionistii care doresc un punct de diferenta si un punct de referinta. 

Seria DISCOVERY PICO este laserul Picosecunda Gold Standard, in special datorita celor trei lungimi de unda laser adevarate Nd:YAG 1064nm, Nd:YAG 532nm si Ruby 694nm, putere maxima de varf, patru moduri de emisie a impulsurilor si piesa sa de mana fractionala unica pentru cicatrici pe mai multe niveluri tratamente. Quanta System a dezvoltat seria Discovery Pico pe baza tehnologiei extrem de inovatoare de inginerie italiana atat pentru rezultate clinice excelente, cat si pentru siguranta de neegalat a pacientului.

 

Avantajele Laserului Discovery PICO:

  • Se adreseaza tuturor tipurilor de tatuaje, indiferent de marime sau culoare, tatuaje nereusite
  • Poate trata orice zona: tatuajele de pe corp sau cele cosmetice (sprancene, buze)
  • Indeparteaza aproape orice culoare din tatuaj. Merge si pe tatuajele de culori deschise si rezultatele sunt foarte bune. “Daca nu putem sa scoatem cu Pico, nu prea exista alta solutie.”
  • Procedura dureaza cateva momente. Dureaza foarte putin, chiar adresarea pentru un tatuaj foarte mare si timpul de recuperare este mic
  • Se poate face oricand in timpul anului. Este o tehnologie de ultima generatie care ne permite sa lucram in orice sezon
  • Tehnologia laserului pico provoaca mai putine cicatrici si, de fapt, imbunatateste textura pielii, deoarece activeaza sistemul imunitar al organismului.