Umplere, Asimetrie, Contur și/sau Hidratare

Oferă buzelor tale contur, volum și hidratare cu acid hialuronic!

Cum obții buze mai voluminoase, simetrice și cu un aspect natural? Vrei mai multă hidratare și redefinirea conturului buzelor? La clinicile Silhouette avem cele mai bune soluții de tratament cu acid hialuronic pentru buze, personalizate pentru a corespunde nevoilor și dorințelor tale. Specialiștii noștri sunt adepți ai îmbunătățirilor estetice echilibrate, realizate în perfectă armonie cu trăsăturile tale.

Umplere, Asimetrie, Contur și/sau Hidratare

Cum funcționează tratamentul cu acid hialuronic

Procedura începe cu o consultație în care medicul estetician discută cu pacientul despre aspectul pe care dorește să-l îmbunătățească. În funcție de obiectivele stabilite - fie că este vorba de umplerea buzelor, corectarea asimetriilor, hidratare sau redefinirea conturului fără volumizare - se alege tipul potrivit de acid hialuronic și cantitatea necesară. Cu aproximativ 15-20 de minute înainte de procedură, se aplică o cremă anestezică pentru a elimina orice disconfort. După ce crema și-a făcut efectul, medicul specialist injectează cu atenție acidul hialuronic în buze.

Acidul hialuronic este o substanță biocompatibilă care atrage și reține apa în țesuturi. Acesta îmbunătățește aspectul estetic al buzelor într-un mod natural, oferind hidratare, volum și un contur bine definit. Rezultatele sunt vizibile imediat. După procedură, zona injectată poate prezenta o ușoară inflamație, dar această reacție dispare în câteva zile.

Before

Înainte de tratament

After

Imediat după injectare, când buzele erau ușor inflamate

Beneficii

Redă elasticitatea și hidratarea buzelor

Reduce semnele îmbătrânirii

Oferă volum și remodelează conturul buzelor

Corectează asimetriile

Rezultatele sunt de lungă durată

Ședințele de întreținere sunt mai puțin costisitoare

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer Internațional

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic Specialist Dermatologie și Estetică Medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Dr. Roxana Cârnaru

Dr. Roxana Cârnaru

Medic specialist dermatovenerologie

Dr. Roxana Cârnaru este medic specialist dermatovenerolog cu expertiză în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cutanate, cum ar fi acneea, eczemele, dermatitele, rozaceea, alunițele, afecțiuni cauzate de soare și nu numai. Dr. Roxana Cârnaru este dedicată pacienților săi și își îmbunătățește în permanență competențele în domeniu, participând la cursuri, conferințe și alte evenimente medicale.

Dr. Rareș Giurgiu

Dr. Rareș Giurgiu

Medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă

Dr. Rareș Giurgiu este medic specialist chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, care pune accent pe rezultate naturale, evidențiind frumusețea, fără a modifica în mod fundamental trăsăturile faciale sau corporale. Cu o pasiune pentru dezvoltare continuă, oferă planuri de tratament personalizate, cu accent pe frumusețea naturală și pe încrederea pacienților prin echilibru estetic.

Durata tratamentului:

30-45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 1800 lei 1 ml acid hyaluronic (prețul poate diferi în funcție de medicul ales)

Umplere, Asimetrie, Contur și/sau Hidratare

FAQ’s

Rezultatele se mențin până la 12 luni, totuși, pentru unele persoane, rezultatele pot fi vizibile chiar și 18 luni mai târziu. Durata efectelor poate varia de la un pacient la altul, în funcție de reacția individuală a organismului și de stilul său de viață.

Procedura de injectare cu acid hialuronic nu necesită timp de recuperare, așa că îți poți continua rutina normală după ședința de tratament.

Procedura de injectare cu acid hialuronic nu este indicată persoanelor care suferă de boli autoimune, femeilor care sunt însărcinate sau alăptează și persoanelor care au intoleranță la compusul de bază.