Guinot Age Summum

Tratament pentru reducerea semnelor îmbătrânirii

GUINOT, specialist în îngrijirea anti-rid, a dezvoltat AGE SUMMUM, un tratament pentru îngrijirea pielii care integrează tehnologia cu mișcări de masaj exclusive. Scopul acestui tratament este să elimine semnele îmbătrânirii și să ofere un rezultat vizibil de reîntinerire a pielii.

Guinot Age Summum

Cum funcționează tratamentul Age Summum?

Tratamentul AGE SUMMUM începe prin aplicarea scrub-ului GOMMAGE DERMABRASION. Acest procedeu de exfoliere cu microparticule active permite eliminarea celulelor moarte şi regenerarea pielii. Încă din prima etapă a tratamentului, pielea pare mai tânără, iar liniile fine sunt estompate. Ingredientele active puternice conferă pielii un aspect spectaculos de reîntinerit.

Tratamentul continuă cu aplicarea serului regenerant anti-îmbătrânire AGE SUMMUM, o concentrație autentică de 56 de ingrediente active biologice din Cellular Life Complex și vitamina C, care încurajează regenerarea celulară. Aceşti compuşi unici care permit în mediul de laborator recrearea de ţesut cutanat nou, regenerează eficient activitatea celulară şi redau astfel o nouă viaţă pielii.

Etapa următoare implică un masaj anti-rid compus din 15 mișcări exclusive, însoțit de aplicarea serului AGE SUMMUM îmbogățit cu Acid Hialuronic. Acest ser contribuie la restabilirea fermității țesuturilor și combaterea aspectului de piele lăsată. Prin această procedură, tonusul pielii este revitalizat și îmbunătățit.

Procedura AGE SUMMUM se finalizează prin aplicarea unei măști anti-rid, ce conține complexul Pro-Collagène, având ca rezultat restabilirea strălucirii pielii și un efect de netezire care se manifestă imediat.
La finalul tratamentului, pielea pare vizibil mai tânără, iar semnele îmbătrânirii sunt atenuate.

Scrub Gommage Dermabrasion

Elimină celulele moarte și regenerează pielea

15 mișcări exclusive de masaj

Permit pielii să absoarbă ingredientele active

Beneficii

Ridurile şi liniile fine sunt netezite imediat

Pielea devine mai fermă

Creşte elasticitatea pielii

Tenul îşi recapătă strălucirea și luminozitatea

Semnele îmbătrânirii sunt atenuate

Durata tratamentului:

50 minute

Prețul unei ședințe:

660 lei/ședință; 2380 lei/4 ședințe.

Guinot Age Summum

FAQ’s

Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru persoanele care manifestă semne de îmbătrânire și lipsă de luminozitate, precum și celor cu tenul predispus la imperfecțiuni.

Procedura este concepută pentru a fi lipsită de durere, reprezentând un tratament non-invaziv și, în același timp, oferind o experiență relaxantă prin masajul pe care îl oferă.

În funcție de evaluarea specifică a diagnosticului și cerințelor specifice fiecărui tip de ten, se recomandă o ședință la fiecare două săptămâni.