Aminoterapia, tratament injectabil cu aminoacizi

Revitalizarea profundă și efectul de durată cu aminoacizi, aliații tenului tău!

Ești în căutarea unei alternative naturale și eficiente pentru fillere sau sau toxină botulinică? Aminoterapia este o procedură injectabilă care folosește aminoacizi pentru a stimula producția de colagen și a revitaliza tenul. Fie că vrei să estompezi ridurile, să îmbunătățești textura tenului sau pur și simplu să adaugi o doză de strălucire, aminoterapia este cheia către o frumusețe naturală, durabilă.

Aminoterapia, tratament injectabil cu aminoacizi

Cum funcționează Aminoterapia

Aminoterapia este un tratament injectabil care folosește aminoacizi esențiali, elementele de bază ale peptidelor și proteinelor, cum ar fi colagenul. Prin introducerea directă a acestor nutrienți vitali în piele, aceasta este revitalizată, regenerată și hidratată în profunzime. Tenul capătă un aspect vizibil întinerit și mai sănătos.

Aminoacizii sunt indispensabili pentru o piele sănătoasă, au rol antioxidant și ajută la întărirea sistemului imunitar, la menținerea hidratării pielii, protejează pielea de daunele cauzate de radicalii liberi și reduc semnele de îmbătrânire. Aminoterapia poate veni și în completarea unor tratamente estetice cum ar fi terapiile laser, fillere sau tratamente pentru cicatrici postacneice.

Procedura implică utilizarea unui cocktail personalizat de aminoacizi, care este injectat cu un ac extrem de subțire în zonele vizate de pe față, gât sau decolteu. Pentru a diminua disconfortul în timpul injectării, se aplică o cremă anestezică cu aproximativ 20 de minute înaintea procedurii. După procedură, zona injectată poate prezenta o ușoară roșeață, inflamație și vânătăi minore, efecte care dispar în câteva zile. 

Aminoterapia poate fi folosită ca tratament pentru: riduri și linii fine, piele lăsată lipsită de hidratare și elasticitate, textură neuniformă a pielii, piele obosită și fără strălucire.

Tratament injectabil

Ajută la întărirea sistemului imunitar

Folosește aminoacizi esențiali

Reduc semnele de îmbătrânire

Beneficii

Îmbunătățește elasticitatea pielii

Hidratează tenul în profunzime

Tonifiază și oferă luminozitate tenului

Susține procesul natural de regenerare

Combate acneea și alte imperfecțiuni

Întărește bariera naturală a pielii

Tratament minim-invaziv

Doctorii / operatorii disponibili pentru această procedură

Dr. Ina Șoșoacă

Dr. Ina Șoșoacă

Medic Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Trainer International

Dr. Ina Șoșoacă, Director Medical, este unul dintre cei mai experimentați medici specialiști în dermatologie și medicină estetică din Romania, fiind doctor în științe medicale. Prin activitatea de cercetare și practică în centre de renume, atât în țară, cât și în străinătate, dr. Ina Șoșoacă este unul dintre pionierii medicinei anti-aging, fiind conectată în permanență la noutățile și inovațiile la nivel mondial.

Dr. Iulia Roșu

Dr. Iulia Roșu

Medic specialist dermatologie și estetică medicală

Dr. Iulia Roșu (Panțuru) lucrează ca medic specialist dermatolog din anul 2015, participând la numeroase congrese, traininguri și workshopuri din subdomeniile dermatologiei. Pasiunea sa este menținerea calității pielii odată cu trecerea timpului. Crede în conceptul de Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă și grațioasă, care ne permite să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ioan Marinescu

Dr. Ioan Marinescu

Medic primar chirurgie plastică și reconstructivă

Cu peste 15 ani de activitate în domeniu, Dr. Ioan Marinescu a dobândit o experiență bogată în toată gama de operații plastice și reconstructive. A realizat intervenții reconstructive complexe după excizii oncologice, chirurgie post-traumatică, chirurgie a sânului și a feței, reconstrucție a mâinii și microchirurgie. În prezent, abordează întreaga arie de intervenții în această specialitate.

Dr. Adriana Radu

Dr. Adriana Radu

Medic primar chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă

Dr. Adriana Radu este chirurg plastician cu peste 20 de ani de experiență profesională și o activitate științifică extinsă, participând anual la conferințe de specialitate și publicând numeroase articole știintifice. Este membru fondator al Societății Academice Române de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și al Asociației Chirurgilor Plastici din România.

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

De la 1,200 lei

Aminoterapia, tratament injectabil cu aminoacizi

FAQ’s

Numărul de ședințe de aminoterapie necesare poate varia în funcție de nevoile și obiectivele specifice ale pacientului și de răspunsul organismului la tratament. În general, pentru a obține rezultate optime, se recomandă o cură de tratament ce poate include între 3 și 6 ședințe, desfășurate la intervale de 2-4 săptămâni. Pentru menținerea rezultatelor obținute, poate fi recomandată și efectuarea unor ședințe de întreținere.

Aminoterapia injectabilă este potrivită pentru bărbați și femei de orice vârstă, pentru toate tipurile de ten și este recomandată persoanelor care doresc să combată semnele îmbătrânirii și să îmbunătățească textura pielii.

Cu o săptămână înainte de procedură, evită medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (de ex. ibuprofen), suplimentele care pot crește riscul de sângerare (de ex. vitamina E, ulei de pește, ginkgo biloba) și alcoolul, pentru a reduce riscul de vânătăi. Evită procedurile cosmetice invazive, cum ar fi peelingurile chimice sau microdermabraziunea, cu cel puțin 2 săptămâni înainte de aminoterapie. Nu aplica produse cosmetice iritante sau retinoizi în zilele care preced procedura. După procedură protejează-ți pielea de expunerea directă la soare și folosește cremă cu protecție solară cu spectru larg (SPF 50+) pentru a preveni hiperpigmentarea și iritațiile. Folosește produse de îngrijire a pielii blânde, fără alcool, pentru a nu irita pielea. Evită produsele cosmetice care conțin acizi sau retinoizi pentru primele zile după procedură. Evită activitățile fizice intense pentru primele 24-48 de ore după procedură pentru a minimiza riscul de inflamație sau iritații.

Contraindicațiile aminoterapiei sunt infecțiile cutanate sau alte probleme dermatologice în zona de tratament, tulburări de coagulare sau utilizarea anticoagulantelor, sarcină și alăptare, afecțiuni autoimune, afecțiuni cronice grave, afecțiuni acute, cancer.