Radiofrecvență INDIBA

INDIBA - tratamentul non-invaziv modern ce întinerește tenul

Tenul tău matur poate fi ferm și radiant chiar și după 40 de ani. Încearcă radiofrecvența monopolară INDIBA pentru tratamente anti-aging non-invazive, complet lipsite de durere, perfecte pentru a fi integrate în rutina ta de îngrijire pe termen lung. Datorită tehnologiei avansate bazate pe radiofrecvența monopolară capacitiv-rezistivă, INDIBA activează regenerarea celulară și stimulează producția de colagen, oferind pielii fermitate, hidratare și luminozitate. INDIBA combate în mod eficient semnele îmbătrânirii tenului pentru a-i prelungi aspectul tânăr cât mai mult timp.

Radiofrecvență INDIBA

Cum funcționează tratamentul cu radiofrecvență INDIBA

Cu o istorie de peste 35 de ani, INDIBA este lider mondial în tratamente de regenerare tisulară, folosind dispozitive medicale certificate ISO, aprobate CE și FDA. Radiofrecvența monopolară acționează prin intermediul a doi manipoli, unul capacitiv care acționează la suprafața pielii pentru a o întinde și unul rezistiv care acționează în profunzime, pentru a stimula formarea de colagen nou. 

Terapia cu radiofrecvență INDIBA se realizează printr-un curent electromagnetic care este livrat în zona vizată la o frecvență de 448 kHz. Acest curent crește treptat temperatura țesutului tratat, la 50-60 de grade, generând trei efecte biologice cheie:

Biostimulare: Energia radiofrecvenței activează metabolismul celular și stimulează producția de colagen și elastină, esențiale pentru o piele fermă și elastică, favorizând totodată regenerarea țesuturilor.

Vascularizare: Căldura generată îmbunătățește circulația sângelui la nivelul tenului, crește oxigenarea țesuturilor asigurând nutriția lor, facilitează eliminarea toxinelor și reduce inflamația.

Hiperactivare: Creșterea controlată a temperaturii țesuturilor stimulează regenerarea celulară și intensifică procesele naturale de detoxifiere, contribuind în același timp la reducerea țesutului adipos localizat, responsabil de formarea bărbiei duble.

Prin combinarea acestor trei mecanisme de acțiune, INDIBA reduce semnele îmbătrânirii, cum ar fi ridurile și liniile fine și îmbunătățește aspectul și sănătatea tenului.

INDIBA poate fi utilizat pe: față, gât, decolteu.

Terapia cu INDIBA este sigură și nedureroasă, având reacții adverse minore. Pacienții pot prezenta o ușoară roșeață sau o senzație de căldură în zona tratată, efecte care de obicei dispar în câteva ore. Foarte rar, poate apărea un edem ușor (umflătură) în zona tratată.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Crește fermitatea pielii

Efect de lifting facial

Reduce ridurile și liniile fine

Îmbunătățește calitatea pielii

Favorizează regenerarea celulară

Procedură non-invazivă, fără timp de recuperare

Durata tratamentului:

30 - 45 minute

Prețul unei ședințe:

Față și gât: 490 lei; Față, gât și decolteu: 600 lei.

Radiofrecvență INDIBA

FAQ’s

Pentru rezultate optime și de durată, se recomandă un protocol alcătuit din minim 6 ședințe, de 2-3 ori/săptămână, cu 1 ședință de întreținere/lunară. Tratamentele INDIBA sunt non-invazive, nedureroase și pot fi repetate pe tot parcursul vieții, deoarece nu au efecte secundare.

Înainte de procedura INDIBA asigură-te că ești bine hidratat(ă) în ziua tratamentului, deoarece hidratarea poate îmbunătăți conductivitatea și eficacitatea radiofrecvenței. Nu aplica loțiuni, creme sau alte produse cosmetice pe zona care urmează să fie tratată în ziua procedurii. După procedura INDIBA continuă să te hidratezi bine după tratament pentru a ajuta organismul să elimine toxinele și pentru a sprijini procesele de vindecare și regenerare. Evită expunerea la soare fără protecție solară, saune, băi fierbinți sau dușuri foarte calde pentru primele 24-48 de ore după tratament. Dacă zona tratată este expusă la soare, folosește o protecție solară cu spectru larg pentru a proteja pielea (SPF 50+). Evită exercițiile intense imediat după tratament.

Contraindicațiile procedurii INDIBA sunt stimulatorul cardiac sau alt implant electronic, sarcina și tromboflebita.