LPG Alliance

Soluția modernă de remodelare corporală: slăbire, tonifiere, tratament anticelulitic

Îți dorești o siluetă mai suplă, vrei să scapi de celulită și de aspectul de piele lăsată de pe brațe, abdomen, fese sau picioare? Soluția la aceste probleme este LPG Alliance, ultima inovație în domeniul tratamentelor de remodelare corporală non-invazive, fără durere și fără efecte secundare. LPG Alliance nu doar că elimină celulita și țesutul adipos localizat, dar și tonifiază pielea, iar rezultatele încep să fie  vizibile după doar 3 ședințe de tratament. 

LPG Alliance

Cum funcționează tratamentul cu LPG Alliance

Tratamentul cu LPG Alliance se bazează pe tehnica endermologiei, care utilizează un sistem de masaj mecanic profund pentru a stimula pielea și țesuturile subcutanate și pentru a activa metabolismul celular. Echipamentul patentat de tratament LPG Alliance combină 3 tehnologii revoluționare - rola și flapsul motorizate, împreună cu aspirația secvențială, având acțiune triplă într-un singur tratament:

  • Stimulează procesul de eliminare a țesutului adipos – lipoliza, acționând direct asupra celulelor adipoase prezente în hipoderm, cu efect de remodelare corporală și pierdere în centimetri
  • Îmbunătățește calitatea pielii prin stimularea fibroblastelor prezente în derm să sintetizeze colagen și elastină, cu rol în redarea fermității și elasticității
  • Reduce aspectul celulitei prin stimularea circulației sanguine și limfatice, favorizând totodată eliminarea toxinelor și a excesului de lichide.

Procedura este nedureroasă și confortabilă. Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, tratamentul poate fi adaptat cu precizie fiecărui tip de piele. Înainte de începerea procedurii, pacientul este îmbrăcat într-un echipament de corp din material elastic, pentru a facilita mișcarea aparatului pe zonele de tratament.

LPG Alliance poate fi utilizat pe: brațe, abdomen, fese, coapse, picioare.

Rola și flapsul motorizate

Elimină excesul de țesut adipos

Împreună cu aspirația secvențială

Reduce aspectul celulitei

Beneficii

Elimină excesul de țesut adipos

Reduce aspectul celulitei

Îmbunătățește fermitatea pielii

Stimulează circulația sanguină și limfatică

Detoxifică organismul

Tratează retenția de apă

Durata tratamentului:

40 minute

Prețul unei ședințe:

350 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,890 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

2,975 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

LPG Alliance

FAQ’s

Numărul de ședințe necesare pentru obținerea rezultatelor variază în funcție de zona tratată și de răspunsul organismului fiecărui pacient. În general, un tratament complet include între 6 și 10 ședințe, efectuate cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână. Efectele devin vizibile după primele trei ședințe și se accentuează progresiv.

Este important ca pacienții să fie bine hidratați înainte de procedura cu LPG Alliance pentru a facilita procesul de drenaj limfatic. După tratament, este recomandat să se continue hidratarea adecvată și să se urmeze un stil de viață sănătos pentru a menține rezultatele obținute. Activitățile fizice regulate și o alimentație echilibrată sunt esențiale pentru a maximiza beneficiile tratamentului LPG Alliance.

Tratamentul cu LPG Alliance, deși este sigur și eficient pentru majoritatea persoanelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul pielii și să scape de celulită, poate fi contraindicat pentru persoanele cu tulburări de coagulare a sângelui, infecții cutanate active, afecțiuni oncologice, insuficiență cardiacă severă, tromboză venoasă profundă, sarcină, implanturi corporale, intervenții chirurgicale recente. Este esențial ca orice persoană interesată de această procedura să discute deschis cu specialistul despre istoricul său medical și despre orice condiții de sănătate existente.