LPG Endermolab

LPG Endermolab

Endermolab este o nouă revolție tehnologică ce acționează prin endermologie, care se bazează pe tehnici de mcecano-transducție, prin intermediul rolelor motorizate, care au rolul de mobilizae și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită. Tratamentul are o durată de 35 de minute. Conform studiilor efectuate, efectul este de stimulare a lipolozei, de stimulare a microcirculației și a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere în centimetri, aspect de coajă de portocală diminuată. Grăsimea profundă este eliminată, iar silueta este remodelată.

Endermolab este cel mai nou produs LPG în materie de estetică corporală și facială cu 28 de ani de experiență. Tehnologia avansată oferă soluții în tratamentele de remodelare corporală, tratamentele anticelulitice, fermitatea cutanată, pre și post liposucție, tratamentul picioarelor obosite, recuperare medicală. Versiunea nouă este îmbunătățită cu un keymodule care dispune de role motorizate, ceea ce îl face un dispozitiv de apucare a țesutului fără precent și îl ajută să aibă rezultate mult mai eficiente decât precedenta versiune.

Endermologia este o tehnică exclusivă de stimulare celulară prin mecanotransducție. Creată de LPG în 1986, endermologia asigură un tratament 100% natural a transformărilor țesutului conjunctiv pentru scopuri estetice sau terapeutice. În cazul tratamentelor corporale, prin funcția de lipomasaj, aparatul LPG combină aspirația generată de un sistem de pompe de vacuum cu masajul profund realizat prin 2 role motorizate independent. În funcție de scopul tratamentului, rolele pot descrie mai multe mișcări:

  • roll-in : pentru tratamentele de slăbire, acționând asupra grăsimii din profunzime și împotriva celulitei fibroase;
  • roll-out : pentru fermitate, stimulează fibroblastele, întărind rețeaua de colagen și elastină;
  • roll-up : pentru tratamentele de remodelare, acționând asupra grăsimii depuse neuniform, eliminând aspectul de coajă de portocală al pielii.Durata unei ședințe de tratament LPG Endermolab: 35 minute
Efectele observate ale tratamentului LPG Endermolab: detoxifiere, pierdere în centimetru, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală

35 min