Ultratone Futura PRO

Ultratone Futura PRO
Aparatul pe baza de ultrasunete Ultratone Futura Pro este cel mai performant aparat in domeniu si actioneaza prin biostimulare, avand ca particularitate atat complexul de unde ultra-wave cu actiune rotativa la suprafata si elicoidala in profunzime cu rolul de a rezolva un spectru larg de probleme, cat si lumina bioptica cu efect de regenerare la nivel celular.

Ultratone Futura Pro este un tratament de stimulare bioptica, in care sunt combinate proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric, pentru regenerare, slabit, tonifiere, celulita, postnatal, detoxifiere, drenaj limfatic.

Prin biostimulare, ultrasunete si microcurenti, acest aparat combate toate problemele siluetei. Programele biosecventiale ofera o stimulare identica cu cea produsa in cadrul rezultatului fizic. Biostimularea elibereaza un plus total eficient intregului corp, stimuland fibra musculara si tesutul. Fiecare program a fost proiectat pentru a produce cele mai bune cicluri de exercitii potrivite fiecarui tratament dorit: slabire si remodelare, tonifiere, detoxifiere, antrenamente sportive.

Dintre toate tratamentele pentru slabire puse la dispozitie de Silhouette, tratamentul pentru slabire Ultratone Futura Pro este unul dintre cele preferate de catre doamne si domnisoare, dar si de catre barbati si asta se datoreaza mai ales rezultatelor deosebite, constatate in cadrul studiilor efectuate. Este si un tratament preferat de mamicile proaspete, dupa nastere, intrucat ajuta organismul sa se refaca in perioada postnatala.

Durata tratamentului Ultratone Futura Pro: 30 minute

Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Pro:

Detoxifierea
organismului
Pierdere
în centimetri
Diminuare a aspectului
de coajă de portocala

 

40 min