Deleo Cellution®

Piele netedă, tonifiată și fără celulită cu cel mai inovator tratament, Cellution®

Cellution® întruchipează 15 ani de expertiză Deleo, combinând ingenios patru tehnologii de ultimă generație pentru a combate celulita, a tonifia pielea, a îmbunătăți drenajul limfatic și a subția silueta. Această inovație unică utilizează uleiul cosmeceutic Smooth Enhancer™, îmbogățit cu ingrediente active precum cristalul marin și algele roșii, cunoscute pentru proprietățile lor anti-celulitice, regenerante și hidratante. Tehnologia HIFD™ (diodă focalizată de înaltă intensitate) deschide porii, permițând ingredientelor active să țintească celulele dermului și hipodermului mai precis și eficient.

Deleo Cellution®

Cum funcționează tratamentul Deleo Cellution®

Identificarea precisă a tipului de celulită este esențială pentru un tratament eficient. Plăcile termografice din Cellution® aduc o inovație semnificativă în diagnosticarea celulitei, permițând o analiză detaliată a modificărilor termice specifice. Aceasta permite personalizarea tratamentului pentru fiecare pacient, adaptând intervențiile în funcție de nevoile individuale.

Cellution® combină în mod ingenios patru tehnologii de ultimă generație: diode focalizate de înaltă intensitate (tehnologie HIFD™), masajul mecanic, sistemul activ de ingrediente cosmeceutice active și undele de vibrație radială calibrate în mod specific:

  1. Diode focalizate – Radiația HIFD™ emisă de 940 nm încălzește pielea până la 42°C, pătrunzând adânc în hipoderm și stimulând lipoliza. Aceasta descompune grăsimile, reduce volumul adipocitelor, îmbunătățește metabolismul celular și circulația sanguină în celulele adipoase. Stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la fermitatea pielii și reducerea aspectului celulitei.
  2. Masaj mecanic - Cu o presiune de la 0 la 350 mbar, masajul mecanic îmbunătățește circulația sanguină și limfatică în țesutul adipos, distrugând fibrozele și eliminând grăsimile. Aspirația mecanică produce un masaj profund care reduce presiunea asupra pielii și fibrozei, îmbunătățind aspectul pielii afectate de celulită și intensificând drenajul limfatic pentru a elimina toxinele.
  3. Ingrediente cosmetice – Uleiul "Smooth Enhancer™" conține ingrediente active care pătrund profund în piele datorită efectului vasodilatator indus de tehnologia HIFD™. Ingredientele precum cristalul marin și algele roșii, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante și regenerative, combat celulita și îmbunătățesc aspectul pielii.
  4. Unde de vibrații – Undele de vibrații radiale calibrate, cu o frecvență între 0 și 22 Hz, restructurează țesuturile, stimulează producția de colagen și elastină și îmbunătățesc circulația sanguină și drenajul limfatic. Aceasta induce mecanotransducția, stimulând procesele naturale de regenerare și reparare a pielii, întărind elasticitatea și fermitatea acesteia.

Before

Înainte de ședința de tratament

After

După DOAR 2 ședințe de tratament

Beneficii

Reducerea aspectului de coajă de portocală

Îmbunătățirea fermității și texturii pielii

Reducerea grăsimii subcutanate și tonifierea pielii

Stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic

Stimularea procesului natural de regenerare și reparare a pielii

Reconturarea și subțierea siluetei

Video procedură

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

750 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

3.950 lei/6 ședințe

Pachet 12 ședințe:

7.650 lei/12 ședințe

Deleo Cellution®

FAQ’s

Cellution® este soluția ideală pentru cei care doresc să elimine celulita și să-și îmbunătățească aspectul pielii fără durere și intervenții invazive.

Deleo Cellution® este conceput pentru a fi confortabil și nedureros. Tehnologiile utilizate, cum ar fi diodele focalizate de înaltă intensitate și masajul mecanic, sunt adaptate pentru a oferi beneficii fără a cauza disconfort. Mulți pacienți raportează că simt o senzație plăcută de căldură și masaj în timpul tratamentului.

Numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de tipul și severitatea celulitei, precum și de obiectivele individuale ale pacientului. De obicei, sunt recomandate între 6 și 10 ședințe, efectuate în mod regulat pentru a obține rezultate optime. Un plan de tratament personalizat va fi stabilit de către specialistul în estetică, luând în considerare nevoile și dorințele fiecărui pacient.