Expert Peeling (Sebu Peel), de la DermActe

Experimentează tratamentul Sebu Peel, soluția ideală pentru tenurile acneice și reactive!

Un tratament pe bază de peeling cu vitamine și acid hialuronic, perfect pentru persoanele cu acnee și ten reactiv, care contribuie la reglarea secreției de sebum. Acesta ajută la netezirea și purificarea pielii, micșorând porii și reducând imperfecțiunile, pentru a conferi tenului un aspect uniform și sănătos.

Expert Peeling (Sebu Peel), de la DermActe

Cum funcționează tratamentul DermActe Expert Peeling (Sebu Peel)

Etapa 1 – Demachierea și pregătirea tenului: După o demachiere delicată, tenul este pregătit pentru aplicarea peelingului de înaltă toleranță, asigurându-se protecția zonelor sensibile.

Etapa 2 – Aplicarea peelingului Sebu Peel: Produsul acționează timp de 10 minute, oferind beneficiile sale.

Etapa 3 – Tratamentul cu complex reparativ: Procesul continuă cu aplicarea unui complex reparativ, urmată de aplicarea Îngrijirii Reparatoare Post-Peeling împreună cu Ecranul UV 365 Days, furnizând o protecție optimă pentru epidermă după tratament.

Această combinație unică, care cuprinde un complex exfoliant și un ingredient activ adaptat nevoilor pielii, permite peelingurilor să aibă eficacitate încă de la prima aplicare. Rezultatele sunt vizibile și imediate.

Aplicare peelingului Sebu Peel

Reduce excesul de sebum

Tratament cu complex reparativ

Estompează imperfecțiunile pielii

Beneficii

Reduce excesul de sebum

Matifiează și estompează imperfecțiunile pielii

Purifică și înmoaie pielea

Contribuie la obținerea unei texturi rafinate a pielii

Diminuează dimensiunea porilor

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

420 lei/ședință, 2270 lei/6 ședințe

Pachet 6 ședințe:

2.270 lei/6 ședințe

Expert Peeling (Sebu Peel), de la DermActe

FAQ’s

Acest tratament este perfect pentru revigorarea tenului lipsit de strălucire și este potrivit pentru toate tipurile de ten și fototipuri, cu exces de sebum și imperfecțiuni.

Senzațiile de disconfort sunt diminuate deoarece acest tratament este non-invaziv și realizat manual, oferind astfel o experiență plăcută și confortabilă pentru pacient.

În funcție de diagnosticul specific fiecărui tip de ten, pentru a obține rezultate optime, se recomandă 4 ședințe la intervale de 2 săptămâni, desfășurate pe parcursul a două luni.