Tratament DermActe Power Lift Pro

Descoperă Secretul unui Ten Tânăr și Radiant!

DermActe Power Lift Pro este un tratament expert în combaterea semnelor îmbătrânirii, focalizându-se pe regenerarea celulară pentru a proteja și revitaliza celulele stem. Prin stimularea și oxigenarea la nivel celular, acest tratament oferă efecte anti-rid spectaculoase, restabilind elasticitatea și fermitatea tenului. Masajul personalizat anti-îmbătrânire va ajuta la accelerarea microcirculației, la oxigenarea și la tonifierea țesuturilor pentru o piele mai fermă și un ten radiant.

Tratament DermActe Power Lift Pro

Cum funcționează tratamentul Dermacte Power Lift Pro

Funcționarea acestui tratament se bazează pe ingrediente avansate care activează regenerarea celulară, protejând și revitalizând structura pielii. Prin stimularea celulelor stem și oxigenarea lor, tenul primește un impuls puternic pentru a-și recăpăta vitalitatea și tinerețea.

Pentru început, zona ochilor, fața, gâtul și decolteul sunt curățate delicat și tonifiate, folosind apă micelară de curățare pentru a elimina impuritățile și a pregăti pielea pentru tratamentul ulterior.

Următorul pas constă în aplicarea unui scrub încălzitor, special formulat pentru a exfolia eficient pielea, eliminând celulele moarte și promovând regenerarea celulară. Apoi, se efectuează un masaj al întregii fețe, gâtului și decolteului, utilizând tehnici specifice pentru a relaxa, netezi trăsăturile și a restabili elasticitatea și tonusul pielii.

Pentru a amplifica beneficiile tratamentului, se utilizează o mască cremă revitalizantă în combinație cu benzi de lifting. Această combinație fortifică pielea și optimizează pătrunderea ingredientelor active, contribuind la obținerea unor rezultate mai bune.

Scrub încălzitor

Elimină celulele moarte, activând regenerarea celulară

Stimularea celulelor stem

Tenul își recapătă vitalitatea și tinerețea

Beneficii

Reducerea semnificativă a ridurilor și liniilor fine

Restabilirea elasticității și fermității pielii

Reîmprospătarea și revigorarea tenului

Combaterea semnelor de îmbătrânire

Stimularea regenerării celulare

Protejarea și revitalizarea celulelor stem

Durata tratamentului:

90 minute

Prețul unei ședințe:

490 lei/ședință

Tratament DermActe Power Lift Pro

FAQ’s

Tratamentul este destinat persoanelor care doresc să își revitalizeze tenul și să combată semnele îmbătrânirii.

Tratamentul este conceput pentru a fi confortabil, minimizând disconfortul pe parcursul procedurii.

Numărul de ședințe recomandate poate varia în funcție de necesitățile individuale ale fiecărei persoane, iar recomandările precise vor fi discutate în cadrul consultului inițial.