Tratament Dermacte Deep Hydratation Pro

Secretul Hidratării Profunde cu DermActe Deep Hydration Pro

Tratamentul Dermacte Deep Hydratation Pro oferă o hidratare profundă și echilibrează nivelul de hidratare al tenului, consolidând sistemul natural de apărare al pielii. Această procedură conferă tenului o senzație de catifelare și strălucire, restabilindu-i elasticitatea și suplețea. Tehnicile folosite sunt inspirate din drenajul estetic facial, constând în mișcări ritmice care revitalizează microcirculația și stimulează fluxurile limfatice în țesuturile conjunctive, pentru un aspect mai luminos al pielii. Aceste manevre reduc pungile de sub ochi și umflăturile de pe pleoape, aducând o îmbunătățire semnificativă a aspectului tenului.

Tratament Dermacte Deep Hydratation Pro

Cum funcționează tratamentul Tratament Dermacte Deep Hydratation Pro

Exfoliere cu scrub de cereale: Se începe cu o exfoliere blândă, folosind un scrub cu cereale, care elimină celulele moarte și pregătește pielea pentru absorbția optimă a ingredientelor active.

Seruri și tehnică de drenaj facial: Urmează aplicarea unei succesiuni de seruri hidratante și antioxidante, împreună cu manevre de drenaj facial, inspirate din tehnici de estetică, menite să reactiveze circulația și să reducă umflăturile.

Mască cu bioceluloză: Finalizarea tratamentului constă în aplicarea unei măști cu bioceluloză, bogată în acid hialuronic, colagen și glicerină vegetală, pentru a oferi o hidratare profundă și a intensifica efectul revitalizant.

 

Exfoliere cu scrub de cereale

Elimină celulele moarte și pregătește pielea

Mască cu bioceluloză

Hidratează profund și intensifică efectul revitalizant

Beneficii

Oferă o hidratare profundă și menține echilibrul de hidratare

Tenul devine uniform și strălucitor

Pielea își restabilește elasticitatea și suplețea

Se reduc pungile de sub ochi și pleoapele umflate

Întărește sistemul natural de protecție al pielii

Oferă o senzație de catifelare și luminozitate

Durata tratamentului:

75 minute

Prețul unei ședințe:

450 lei/ședință

Tratament Dermacte Deep Hydratation Pro

FAQ’s

Procedura este non-invazivă și manuală, garantând o experiență relaxantă și lipsită de durere pentru pacienți. Tehnicile și produsele utilizate sunt selectate cu grijă pentru a oferi o experiență de îngrijire delicată și eficientă, fără a provoca disconfort sau durere.

În funcție de diagnosticul individual, se recomandă o serie de 4 ședințe de tratament, efectuate săptămânal, pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, acest tratament poate fi combinat pentru a maximiza beneficiile și pentru a răspunde în mod corespunzător nevoilor specifice ale fiecărui pacient.

Tratamentul DermActe Deep Hydration Pro este recomandat pentru toate tipurile de piele, în special pentru cei cu piele deshidratată sau lipsită de strălucire și poate fi adaptat pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărei persoane.