Tratament Hidratant Antioxidant, de la DermActe

Tratamentul DermActe Hidratant Antioxidant este conceput pentru a oferi o hidratare profundă și pentru a îmbunătăți balanța hidrică a tenului deshidratat, întărind simultan sistemul natural de protecție al pielii. Acest tratament conferă tenului o senzație de catifelare și luminozitate, restabilindu-i elasticitatea și suplețea. Tehnicile specifice utilizate sunt inspirate din drenajul estetic facial, constând în mișcări ritmice menite să reactiveze microcirculația și să stimuleze fluxurile limfatice în țesuturile conjunctive, conferind pielii un aspect mai radiant. Astfel, aceste manevre reduc pungile de sub ochi și umflăturile de pe pleoape, conturând delicat fețele. Prin această metodă, se obține o îmbunătățire semnificativă a aspectului tenului tern.

Cum funcționează tratamentul Dermacte Hidratant Antioxidant?

Se utilizează un scrub cu cereale pentru exfolierea pielii, iar apoi serurile și tehnica de drenaj sunt folosite pentru a reda strălucirea pielii. Masca cu bioceluloză, bogată în acid hialuronic, colagen și glicerină vegetală, asigură o hidratare intensă și oferă o experiență de îngrijire a pielii cu totul nouă.

Tratament Hidratant Antioxidant, de la DermActe

Beneficii

Tenul devine uniform și strălucitor

Pielea își restabilește elasticitatea și suplețea

Tenul își recâștigă tonusul și strălucirea

Hidratarea pielii are loc instantaneu

Se reduc pungile de sub ochi și pleoapele umflate

Conturul feței este rafinat

Durata tratamentului:

75 minute

Prețul unei ședințe:

350 lei/ședință

Pachet 4 ședințe:

1.260 lei/4 ședințe

Tratament Hidratant Antioxidant, de la DermActe

FAQ’s

Tratamentul este conceput pentru a aborda nevoile tuturor tipurilor de piele, cu o atenție deosebită acordată tenurilor deshidratate.

Procedura este non-invazivă și manuală, garantând o experiență relaxantă și lipsită de durere pentru pacienți.

În funcție de diagnosticul individual, se recomandă o serie de 4 ședințe de tratament, efectuate săptămânal, pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, acest tratament poate fi combinate pentru a maximiza beneficiile și pentru a răspunde în mod corespunzător nevoilor specifice ale fiecărui pacient.