Detoxygene Guinot

Reoxigenează-ți pielea cu Detoxygene!

Tratamentul Detoxygene de la Guinot reoxigenează pielea, eliminând toxinele și reziduurile poluante, conferind pielii o strălucire imediată și un ten luminos. După aplicare, pielea beneficiază de o respirație îmbunătățită, pregătindu-se optim pentru tratamentele ulterioare.

Detoxygene Guinot

Cum funcționează tratamentul Detoxygene?

Primul pas - Exfoliere dublă: Combinând exfolierea enzimatică și cea mecanică, acest proces înlătură celulele moarte încărcate cu toxine și particule de poluare, conferind pielii o textură netezită și rafinată.

Pasul 2 - Masca de detoxificare: Această mască acționează ca un "magnet pentru poluare", atrăgând și eliminând particulele de poluare pentru a detoxifia pielea. O substanță chimică denumită EDTA formează o simbioză cu metalele, facilitându-le eliminarea. Argila verde absoarbe toxinele și impuritățile, iar textura sa cremoasă oferă o experiență plăcută. Pentru aplicare, se utilizează o spatulă pentru a distribui masca uniform pe tifonul plasat pe fața pacientului, urmând a fi îndepărtată ulterior.

Pasul 3 - Masaj reoxigenant: Prin utilizarea tehnicilor manuale, masajul reoxigenează pielea stimulând microcirculația și beneficiind de ingrediente active prezente în serul de masaj. Actinergie, derivat din extractul de porumb, intensifică absorbția oxigenului în celule, activând astfel metabolismul celular. ATP, un ingredient activ obținut prin biotehnologie, furnizează celulelor energia necesară pentru o funcționare optimă. Purisoft, extras din semințele de Moringa, creează o barieră detoxifiantă ce protejează pielea împotriva efectelor dăunătoare ale poluanților, contribuind la eliminarea microparticulelor nocive și prevenindu-le aderarea la piele. Dermalina, extrasă din algele Laminaria, asigură hidratarea pielii și sprijină îmbunătățirea tonusului acesteia.

Exfoliere dublă

Înlătură celulele moarte încărcate cu toxine, conferind pielii o textură netezită și rafinată

Mască de detoxificare

Atrage și elimină particulele de poluare pentru a detoxifia pielea

Beneficii

Reoxigenează pielea și elimină toxinele și reziduurile

Pielea respiră, este radiantă, iar tenul este luminos

Netezește și rafinează textura pielii

Îndepărtează particulele de poluare pentru a detoxifia pielea

Stimulează microcircularea pielii și metabolismul celular

Hidratează pielea și ajută la îmbunătățirea tonicității

Durata tratamentului:

50 minute

Prețul unei ședințe:

330 lei/ședință; 1.190 lei/4 ședințe.

Detoxygene Guinot

FAQ’s

Acest tratament este conceput pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de piele, cu o atenție specială acordată persoanelor care trec prin perioade de stres sau oboseală intensă, schimbări sezoniere și perioade post-vacanță de sfârșit de an. Indiferent de tipul de ten, tratamentul este adaptat în mod flexibil la condițiile specifice ale fiecărui tip de piele.

Această procedură este complet lipsită de disconfort, bazându-se pe tehnici de masaj non-invaziv, efectuate manual. Tratamentul oferă o experiență plăcută și relaxantă, cu o abordare atentă și personalizată, adaptată nevoilor individuale ale pielii.

Frecvența acestui tratament depinde de diagnosticul personal și specific al fiecărei persoane. Acest tratament poate fi repetat de mai multe ori pe parcursul anului, adaptându-se la necesitățile individuale ale pielii sau la condiții specifice.