Guinot TechniSPA Advanced System

Guinot TechniSPA Advanced System

GUINOT TechniSPA este un tratament unic în lume, ce combină în același timp curentul galvanic, care ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate, cu stimularea ce are rol de tonifiere a musculaturii și a pielii. Durata tratamentului este de 30-35 de minute.

GUINOT TechniSPA are efect de tonifiere musculo-cutanată, având ca rezultat o piele mai fermă, netedă cu o musculatură mai bine definită. Tratamentul favorizează mobilizarea grăsimilor instalate, neteziarea pielii și remodelarea siluetei. Dubla dermo lipo-aspirație asigură faptul că rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea pătrunderii și difuziei în piele a ingredientelor din serul activ.

Se începe prin aplicarea serului GUINOT pentru fermitate, cu efect de lifting al pielii. Apoi se continuă cu efectuarea protocolului de tratament TechniSPA printr-o serie de mișcări concentrate asupra zonelor cu probleme – în special pe coapse, abdomen, spate sau brațe – pentru a conferi fermitate și tonifiere țesuturilor. Difuzia de căldură constantă și continuă conferă corpului un moment de relaxare deosebit și o stare de bine sporită.

Tratamentul durează 30 de minute și sunt recomandate cure de 8 până la 12 ședințe de efectuare de 2 sau 3 ori pe săptămână și apoi câte 1-2 ședințe pe lună pentru întreținere.

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere GUINOT TechniSPA: în cadrul studiilor efectuate, efectele au fost de piele mai fermă, mai netedă și de musculatură mai bine definită

40 min