Guinot TechniSPA Advanced System

Piele mai fermă, mai netedă și o musculatură mai bine definită cu Guinot TechniSpa!

Ai încercat o multitudine de tratamente pentru a obține o piele mai tonifiată și mai fermă, dar niciunul nu a oferit rezultatele pe care le așteptai? Cu ajutorul tratamentului de ultimă generație GUINOT TechniSPA, poți obține o tonifiere musculo-cutanată, având ca rezultat o piele mai fermă, netedă și cu o musculatură mai bine definită. Alege GUINOT TechniSPA pentru o transformare vizibilă și spectaculoasă a siluetei tale!

Guinot TechniSPA Advanced System

Cum funcționează tratamentul cu GUINOT TechniSpa

GUINOT TechniSPA este un tratament unic în lume, ce combină în același timp curentul galvanic, care ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate, cu stimularea ce are rol de tonifiere a musculaturii și a pielii. 

GUINOT TechniSPA favorizează mobilizarea grăsimilor instalate, netezirea pielii și remodelarea siluetei. Dubla dermo lipo-aspirație asigură faptul că rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea pătrunderii și difuziei în piele a ingredientelor din serul activ.

Se începe prin aplicarea serului GUINOT pentru fermitate, cu efect de lifting al pielii. Apoi se continuă cu efectuarea protocolului de tratament TechniSPA printr-o serie de mișcări concentrate asupra zonelor cu probleme – în special pe coapse, abdomen, spate sau brațe – pentru a conferi fermitate și tonifiere țesuturilor. Difuzia de căldură constantă și continuă conferă corpului un moment de relaxare deosebit și o stare de bine sporită.

Efectele observate ale unei ședințe de tratament pentru fermitate și tonifiere GUINOT TechniSPA: în cadrul studiilor efectuate, efectele au fost de piele mai fermă, mai netedă și de musculatură mai bine definită.

GUINOT TechiSpa poate fi utilizat pe: coapse, abdomen, flancuri, fese, spate și brațe.

Pas 1: Aplicarea gelului specific Guinot TechniSpa

În functie de problema tratată, se aplică gelul Guinot specific înaintea protocolului de tratament TechniSpa.

Pas 2: Mișcări controlate cu ajutorul manipolului

Manipolul specific ajută la difuzia ingredienților activi în piele, sporind astfel performanța tratamentului.

Beneficii

Tratament nechirurgical și non-invaziv

Rezultate eficiente și de lungă durată

Fără timp de recuperare

Redefinește conturul siluetei

Conferă fermitate și tonifiere țesuturilor, și o musculatură mai bine definită

Favorizează mobilizarea grăsimilor instalate și netezirea pielii

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

290 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,600 lei/6 ședințe + CADOU Cremă Stop Vergeturi + 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

2,470 lei/10 ședințe + CADOU Cremă Stop Vergeturi + 1 consultație gratuită nutriție

Guinot TechniSPA Advanced System

FAQ’s

Sunt recomandate cure de 8 până la 12 ședințe, de 2 sau 3 ori pe săptămână și apoi câte 1-2 ședințe pe lună pentru întreținere.

După procedura GUINOT TechniSpa, zonele tratate pot fi ușor înroșite sau inflamate, însă aceste efecte sunt temporare și dispar de la sine. Majoritatea pacienților revin imediat la activitățile obișnuite. Nu este necesară nicio îngrijire specială post-tratament, cu excepția utilizării unei creme cu protecție solară (SPF 50+).

Tratamentul cu GUINOT TechniSpa este contraindicat persoanelor care au stimulator cardiac, piese metalice și implanturi subcutanate, persoanelor diagnosticate cu cancer, eczeme, hematoame, vene varicoase, flebite, disfuncții renale severe, precum și femeilor însărcinate.