Presoterapie

Detoxifiază organismul și remodelează silueta!

Sistemul limfatic are un rol indispensabil în menținerea sănătății și echilibrului intern. Acesta facilitează eliminarea și toxinelor, reglează volumul lichidelor din corp și ne protejează împotriva infecțiilor. Drenajul limfatic prin presoterapie ajută organismul să se purifice de toxine și să elimine excesul de apă, pentru a-ți recăpăta energia și vitalitatea. În plus, presoterapia oferă rezultate eficiente în ceea ce privește remodelarea corporală, deoarece combate celulita și are un efect de slăbire rapidă.

Presoterapie

Cum funcționează tratamentul de presoterapie

Presoterapia este o procedură non-invazivă de drenaj limfatic prin masaj sub presiune. Tratamentul îmbunătățește circulația sistemului limfatic și sanguin, favorizând astfel detoxifierea naturală a organismului și reducerea edemelor (umflăturilor) cauzate de retenția de apă sau de insuficiența venoasă.  

De asemenea, presoterapia are efecte benefice în ceea ce privește remodelarea corporală și este frecvent recomandată ca parte integrantă a unui program complex de tratament, care poate include alte terapii corporale (biostimularea, criolipoliza sau radiofrecvența) și o dietă personalizată. Prin stimularea circulației limfatice și sanguine, procedura accelerează eliminarea celulelor adipoase distruse prin aceste terapii și redă pielii aspectul neted, fără gropițele provocate de celulită.

Tratamentul de presoterapie implică utilizarea unui costum special format din mansoane atașabile pentru brațe, picioare și abdomen. Acest costum este conectat la un echipament care reglează presiunea aerului. Odată pornit, echipamentul umflă manșoanele cu aer la o presiune controlată, ajustată în funcție de confortul pacientului și de obiectivele terapeutice. Tratamentul alternează între cicluri de compresie și relaxare, mimând contracțiile musculare naturale. Aerul comprimat masează ușor zona, pentru a stimula circulația limfatică și sanguină, efectuând astfel drenajul limfatic. După încheierea ciclurilor, presiunea este scăzută gradual, iar manșoanele sunt detașate.

Procedură non-invazivă de drenaj limfatic prin masaj sub presiune

Ajută organismul să se purifice de toxine, combate celulita și are un efect de slăbire rapidă.

Mansoane atașabile pentru brațe, picioare și abdomen

Stimulează circulația limfatică și sanguină, efectuând astfel drenajul limfatic.

Beneficii

Elimină toxinele din corp

Reduce retenția de apă

Combate celulita

Remodelează silueta

Îmbunătățește circulația limfatică și sanguină

Întărește sistemul imunitar

Durata tratamentului:

45 minute

Prețul unei ședințe:

210 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,100 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

1,700 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Presoterapie

FAQ’s

Pentru a obține rezultate optime în cadrul procesului de detoxifiere și remodelare corporală, sunt recomandate între 6 și 10 ședințe de presoterapie, în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui pacient. Beneficiile procedurii pot fi observate după primele ședințe, prin îmbunătățirea tonusului general, a aspecului pielii și prin scăderea în greutate.

Presoterapia oferă o experiență relaxantă, lipsită de durere și de orice disconfort. Pe durata tratamentului, vei simți o ușoară senzație de presiune, asemănătoare cu cea din timpul unui masaj.

După procedura de presoterapie poți reveni imediat la activitățile obișnuite. Post-tratament, specialistul îți poate recomanda să bei multă apă pentru a ajuta la eliminarea toxinelor. Pentru menținerea rezultatelor, este esențial să adopți un stil de viață activ, incluzând exercițiile fizice regulate, și să urmezi o dietă echilibrată, limitând consumul de alcool, sare și grăsimi.

Contraindicațiile tratamentului sunt sarcina și alăptarea, pacemaker implantat, insuficiență hepatică, leziuni dermatologice și flebită (inflamație venoasă).