Ultratone Futura PRO

Slăbește și remodelează-ți silueta fără efort!

Descoperă beneficiile biostimulării cu Ultratone Futura Pro, un sistem modern de remodelare corporală non-invazivă, bazat pe biocurenți. Prin stimularea intensă a mușchilor și țesuturilor, Ultratone îți tonifiază musculatura și pielea, te ajută să slăbești rapid și combate celulita. În plus, întregul corp va fi detoxifiat, oxigenat și revitalizat. Alege Ultratone Futura Pro și simte diferența pe propria piele!

Ultratone Futura PRO

Cum funcționează tratamentul cu Ultratone Futura Pro

Tratamentul cu Ultratone Futura Pro combină biostimularea cu microcurenți, ultrasunete și lumina bioptică pentru a aborda eficient o varietate de probleme estetice și de sănătate.

Biostimularea se efectuează prin aplicarea de electrozi pe piele, care emit impulsuri bioelectrice imitând semnalele naturale ale corpului pentru a stimula mușchii și țesuturile zonei tratate. Acest proces oferă mușchilor o activitate comparabilă cu un antrenament intens de fitness, fără a induce senzația de oboseală. Complexul de unde ultra-wave acționează atât la suprafața cât și în profunzimea țesuturilor, contribuind la tonifierea corpului, îmbunătățirea circulației sanguină, stimularea drenajului limfatic și a proceselor metabolice.

Ultrasunetele penetrează țesuturile subcutanate, stimulând procesul de distrugere și eliminare a celulelor adipoase, în timp ce lumina bioptică și microcurenții au efect regenerator la nivel celular.

Ultratone Futura Pro oferă 6 categorii de tratamente corporale, fiecare cu programele sale specifice, concepute pentru a încorpora cele mai eficiente cicluri de exerciții adaptate obiectivului dorit:

Slăbire și remodelare

Programele din această categorie vizează pierderea rapidă în greutate prin eliminarea excesului de țesut adipos localizat din zonele tratate și contribuie la diminuarea celulitei.

Tonifiere

Programele de tonifiere definesc musculatura prin stimularea intensă a mușchilor și, totodată, îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină.

Detoxifiere

Programele de detoxifiere combină diferite frecvențe de stimulare pentru a facilita drenajul limfatic și pentru a sprijini eliminarea toxinelor, contribuind la o stare generală de bine.

Antrenament Sportiv

Aceste tratamente ajută la îmbunătățirea performanței sportive, la creșterea rezistenței și la prevenirea accidentărilor. Programele sunt personalizate pentru a ținti grupurile musculare specifice și pentru a optimiza forța și flexibilitatea.

Terapeutic

Tratamentele terapeutice sunt destinate celor care se confruntă cu dureri musculare sau articulare, oferind ameliorare prin relaxarea țesuturilor și îmbunătățirea circulației în zonele afectate. Este ideal pentru recuperarea după leziuni sau pentru gestionarea durerilor cronice.

Recuperare post-natală

Această categorie este special creată pentru femeile care doresc să-și recâștige forma fizică după sarcină și naștere. Programele sunt concepute pentru a tonifica abdomenul, a reduce excesul de greutate și a întări musculatura pelviană, sprijinind o recuperare rapidă și eficientă.

Ultratone Futura Pro poate fi utilizat pe: talie, abdomen, coapse, fese și șolduri, spate, pectorali/bust și brațe, picioare.

Biostimulare cu microcurenți

Electrozi pe piele care emit impulsuri bioelectrice

Ultrasunete și lumină bioptică

Au efect regenerator la nivel celular

Beneficii

Reduce țesutul adipos

Remodelează silueta

Reduce celulita

Tonifiază pielea și musculatura

Detoxifiază organismul

Susține recuperarea organismului

Durata tratamentului:

30 minute

Prețul unei ședințe:

200 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,000 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

1,730 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Ultratone Futura PRO

FAQ’s

Numărul de ședințe de tratament cu Ultratone Futura Pro necesare variază de la o persoană la alta, în funcție de zona tratată, de obiectivele individuale și de starea generală de sănătate. În general, un tratament complet include între 6 și 10 ședințe, iar efectele sunt vizibile după primele 1-2 ședințe. După finalizarea seriei inițiale de tratamente, poate fi necesar un program de întreținere, cu ședințe ocazionale, pentru a menține rezultatele obținute pe termen lung.

Înainte de procedură este important să te hidratezi corespunzător înainte de fiecare sesiune. Consumul adecvat de apă ajută la îmbunătățirea circulației și la eficientizarea procesului de detoxifiere stimulat de tratament. Evită consumul de alimente grele sau foarte sărate cu cel puțin 2-3 ore înainte de tratament, pentru a facilita procesul de detoxifiere și pentru a evita disconfortul. După procedură hidratează-te pentru a sprijini eliminarea toxinelor și a maximiza efectele tratamentului, ai grijă să ai o dietă echilibrată și sănătoasă pentru a susține rezultatele obținute prin tratament și o stare generală de bine. Chiar dacă Ultratone Futura Pro stimulează musculatura, este benefic să încorporezi și activitate fizică regulată în rutina ta, pentru a susține beneficiile tratamentului. După anumite tratamente, pielea poate fi mai sensibilă, așa că este recomandat să eviți băile fierbinți, saunele sau expunerea prelungită la soare imediat după sesiune.

Contraindicațiile acestui tratament sunt prezența unui stimulator cardiac sau a altor dispozitive electronice implantate, sarcina sau alăptarea, cancer sau istoric de cancer, în special cancer de piele în zona tratată, tromboză venoasă profundă sau istoric de tromboză, afecțiuni cardiace severe, epilepsie, afecțiuni ale pielii nevindecate sau infecții în zona de tratament, febră sau stări inflamatorii acute, insuficiență renală sau hepatică severă.