Terapie non-invazivă cu biocurenți Ultratone Futura Ultra PRO

Slăbește și remodelează-ți silueta fără efort prin terapie non-invazivă cu biocurenți

Profită de beneficiile terapiilor de biostimulare cu Ultratone Futura ULTRA Pro, cel mai performant aparat de remodelare corporală non-invazivă, pe bază de biocurenți! Acest echipament inovator integrează funcții multiple, oferindu-ți o gamă variată de opțiuni pentru a-ți atinge obiectivele de tonifiere, slăbire, conturare corporală sau detoxifiere. Noutatea cu care vine aparatul Ultratone Futura ULTRA Pro față de modelele anterioare este capacitatea de personalizare completă a fiecărei proceduri și de a trata simultan mai multe probleme estetice și medicale.

Terapie non-invazivă cu biocurenți Ultratone Futura Ultra PRO

Cum funcționează tratamentul cu Ultratone Futura Pro

Echipamentul Ultratone Futra Ultra Pro combină cele mai avansate proceduri pentru a obține cele mai bune rezultate: biostimulare, ultrasunete, microcurenți și lumini bioptice.

Biostimularea se efectuează prin aplicarea de electrozi pe piele, care emit impulsuri bioelectrice imitând semnalele naturale ale corpului pentru a stimula mușchii și țesuturile zonei tratate. Acest proces oferă mușchilor o activitate comparabilă cu un antrenament intens de fitness, fără a induce senzația de oboseală. Complexul de unde ultra-wave acționează atât la suprafața cât și în profunzimea țesuturilor, contribuind la tonifierea corpului, îmbunătățirea circulației sanguină, stimularea drenajului limfatic și a proceselor metabolice.

Ultrasunetele penetrează țesuturile subcutanate, stimulând procesul de distrugere și eliminare a celulelor adipoase, în timp ce lumina bioptică și microcurenții au efect regenerator la nivel celular. Prin eliminarea fluidelor, în urma stimulării profunde a musculaturii, se obține și efectul de scădere în centimetri.

Spre deosebirea de versiunea anterioară a aparatului, Ultratone Futura Ultra Pro permite alegerea, în funcție de importanță, a tuturor zonele pe care dorim să le tratăm, iar softul avansat va calcula automat toate setările specifice pentru fiecare zonă în parte, folosind APTA – un algoritm de prioritizare a zonelor de tratament cu 250.000 de permutări inteligente disponibile, oferind o experiență personalizată, completă. Ultratone Futura ULTRA Pro oferă 6 categorii de tratamente corporale, fiecare cu programele sale specifice, concepute pentru a încorpora cele mai eficiente cicluri de exerciții adaptate obiectivului dorit:

1. Slăbire și remodelare

Programele din această categorie vizează pierderea rapidă în greutate prin eliminarea excesului de țesut adipos localizat din zonele tratate și contribuie la diminuarea celulitei.

2. Tonifiere

Programele de tonifiere definesc musculatura prin stimularea intensă a mușchilor și, totodată, îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină.

3. Detoxifiere

Programele de detoxifiere combină diferite frecvențe de stimulare pentru a facilita drenajul limfatic și pentru a sprijini eliminarea toxinelor, contribuind la o stare generală de bine.

4. Antrenament Sportiv

Aceste tratamente ajută la îmbunătățirea performanței sportive, la creșterea rezistenței și la prevenirea accidentărilor. Programele sunt personalizate pentru a ținti grupurile musculare specifice și pentru a optimiza forța și flexibilitatea.

5. Terapeutic

Tratamentele terapeutice sunt destinate celor care se confruntă cu dureri musculare sau articulare, oferind ameliorare prin relaxarea țesuturilor și îmbunătățirea circulației în zonele afectate. Este ideal pentru recuperarea după leziuni sau pentru gestionarea durerilor cronice.

6. Recuperare post-natală

Această categorie este special creată pentru femeile care doresc să-și recâștige forma fizică după sarcină și naștere. Programele sunt concepute pentru a tonifica abdomenul, a reduce excesul de greutate și a întări musculatura pelviană, sprijinind o recuperare rapidă și eficientă.

Ultratone Futura ULTRA Pro poate fi utilizat pe: talie, abdomen, coapse, fese și șolduri, spate, pectorali/bust și brațe, picioare.

Biostimulare cu ultrasunete

Electrozi pe piele, care emit impulsuri bioelectrice

Microcurenți și lumini bioptice

Au efect regenerator la nivel celular

Beneficii

Reduce țesutul adipos

Remodelează silueta

Reduce celulita

Elimină apa în exces din țesuturi

Tonifiază pielea și musculatura

Detoxifiază organismul

Susține recuperarea organismului

Durata tratamentului:

40 minute

Prețul unei ședințe:

380 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

2,200 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

3,400 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Terapie non-invazivă cu biocurenți Ultratone Futura Ultra PRO

FAQ’s

Numărul de ședințe de tratament cu Ultratone Futura ULTRA Pro necesare variază de la o persoană la alta, în funcție de zona tratată, de obiectivele individuale și de starea generală de sănătate. În general, un tratament complet include între 6 și 10 ședințe, iar efectele sunt vizibile după primele 1-2 ședințe. După finalizarea seriei inițiale de tratamente, poate fi necesar un program de întreținere, cu ședințe ocazionale, pentru a menține rezultatele obținute pe termen lung.

Înainte de procedură este important să te hidratezi corespunzător înainte de fiecare sesiune. Consumul adecvat de apă ajută la îmbunătățirea circulației și la eficientizarea procesului de detoxifiere stimulat de tratament. Evită consumul de alimente grele sau foarte sărate cu cel puțin 2-3 ore înainte de tratament, pentru a facilita procesul de detoxifiere și pentru a evita disconfortul. După procedură hidratează-te pentru a sprijini eliminarea toxinelor și a maximiza efectele tratamentului. Ai grijă să ai o dietă echilibrată și sănătoasă pentru a susține rezultatele obținute prin tratament și o stare generală de bine. Chiar dacă Ultratone Futura Ultra Pro Pro stimulează musculatura, este benefic să încorporezi și activitate fizică regulată în rutina ta, pentru a susține beneficiile tratamentului. După anumite tratamente, pielea poate fi mai sensibilă, așa că este recomandat să eviți băile fierbinți, saunele sau expunerea prelungită la soare imediat după sesiune.

Contraindicațiile acestui tratament sunt prezența unui stimulator cardiac sau a altor dispozitive electronice implantate, sarcina sau alăptarea, cancer sau istoric de cancer, în special cancer de piele în zona tratată, tromboză venoasă profundă sau istoric de tromboză, afecțiuni cardiace severe, epilepsie, afecțiuni ale pielii nevindecate sau infecții în zona de tratament, febră sau stări inflamatorii acute, insuficiență renală sau hepatică severă.