EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DUETTO

Piele fină, fără iritații, fără foliculită

Te-ai săturat să ai mereu grija epilatului, iar în timp ce lama sau ceara îți provoacă foliculită? Încearcă epilarea definitivă cu laserul Duetto - cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit, cu rezultate de lungă durată, pentru orice tip de piele și păr! Uită de rutina epilării prin metodele clasice și bucură-te de o piele fină și fără iritații în fiecare zi.

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DUETTO

Cum funcționează epilarea definitivă cu laserul Duetto

Sistemul Duetto integrează două tipuri de lasere, Alexandrite și Nd:YAG, fiind tehnologia laser cea mai avansată și versatilă în domeniul epilării definitive. Cele două tehnologii pot fi folosite în emisii simple sau combinate, cu secvențe reglabile pentru a crește siguranța  și eficacitatea tratamentului.

În timpul procedurii, fasciculul laser este direcționat către zonele cu pilozitate. Laserul emite o lumină intensă pulsată, care este absorbită de pigmentul firului de păr (melanină) și ajunge până la rădăcină. Energia laserului se transformă în căldură și distruge foliculul pilos permanent, fără a afecta țesuturile pielii. Firele de păr vor cădea treptat în decurs de 2-3 săptămâni de la efectuarea ședinței. Laserul Duetto îndepărtează cu succes toate tipurile de păr, fiind eficient chiar și în cazul firelor deschise la culoare, pe care le reduce cu până la 60% în doar 4 ședințe

Este important de menționat că, în aceeași zonă a corpului, firele de păr se află în diferite etape ale ciclului lor de viață. Laserul elimină doar firele de păr aflate în faza activă de creștere (anagenă), ceea ce înseamnă că pe zona tratată vor apărea ulterior fire de păr produse de alți foliculi. Din acest motiv, rezultatele epilării definitive sunt progresive.

Before

Înainte de tratament

After

Rezultate după tratament

Beneficii

Scapi definitiv de părul nedorit în 4-8 ședințe și elimini foliculita

Rezultatele sunt permanente și ușor de întreținut

Economisești timp prețios

Faci o investiție pe termen lung în aspectul și confortul tău

Procedura este rapidă, sigură și poate fi utilizată pe orice tip de piele și păr

Tratamentul poate fi efectuat pe toată durata anului

Durata tratamentului:

10 - 60 minute

Inghinal total:

490 lei/ședință; 1.900 lei/6 ședințe.

Picioare lung:

710 lei/ședință; 2.800 lei/6 ședințe.

Mustață/Pomeți:

230 lei/ședință; 920 lei/6 ședințe.

Perciuni/Bărbie:

230 lei/ședință; 920 lei/6 ședințe.

Față/Barbă:

340 lei/ședință; 1.900 lei/6 ședințe.

Brațe/Piept/Spate:

560 lei/ședință; 2.100 lei/6 ședințe.

Antebraț:

560 lei/ședință; 2.100 lei/6 ședințe.

Axilă:

340 lei/ședință; 1.300 lei/6 ședințe.

Linie fese:

275 lei/ședință; 1.200 lei/6 ședințe.

Linie abdomen:

230 lei/ședință; 900 lei/6 ședințe.

Inghinal contur:

340 lei/ședință; 1.300 lei/6 ședințe.

Inghinal brazilian:

430 lei/ședință; 1.600 lei/6 ședințe.

Picioare scurt:

460 lei/ședință; 1.700 lei/6 ședințe.

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DUETTO

FAQ’s

Numărul ședințelor de epilare definitivă depinde de tipul de piele, pigmentul părului, grosimea și densitatea firelor de păr. În general, un tratament complet cuprinde între 4 și 8 ședințe. Pentru a menține rezultatele pe termen lung, se recomandă efectuarea unei ședințe de întreținere anual.

Renunță la metodele de epilare prin smulgerea firelor (epilator, ceară) cu cel puțin 3 săptămâni înainte de procedură astfel încât densitatea părului să fie maximă în zona vizată. Epilează-te cu lama cu 1 zi înainte de ședința de epilare definitivă și evită folosirea cremelor și a machiajului în ziua procedurii, deoarece pot influența rezultatul tratamentului. Menționează specialistului dacă urmezi un anumit tratament medicamentos.

După procedura de epilare definitivă cu laserul, pielea poate fi sensibilă pentru o perioadă scurtă. Pentru a maximiza efectele procedurii și a evita posibile complicații, evită expunerea la soare pentru cel puțin o săptămână după tratament, folosește o cremă cu protecție solară SPF 50+ cel puțin două săptămâni de la tratament și evită dușurile fierbinți, sauna și activitatea fizică intensă pentru 48 de ore după ședință.