EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DUETTO

Piele fină, fără iritații, fără foliculită

Te-ai săturat să ai mereu grija epilatului, iar în timp ce lama sau ceara îți provoacă foliculită? Încearcă epilarea definitivă cu laserul Duetto - cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit, cu rezultate de lungă durată, pentru orice tip de piele și păr! Uită de rutina epilării prin metodele clasice și bucură-te de o piele fină și fără iritații în fiecare zi.

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DUETTO

Cum funcționează epilarea definitivă cu laserul Duetto

Sistemul Duetto integrează două tipuri de lasere, Alexandrite și Nd:YAG, fiind tehnologia laser cea mai avansată și versatilă în domeniul epilării definitive. Cele două tehnologii pot fi folosite în emisii simple sau combinate, cu secvențe reglabile pentru a crește siguranța  și eficacitatea tratamentului.

În timpul procedurii, fasciculul laser este direcționat către zonele cu pilozitate. Laserul emite o lumină intensă pulsată, care este absorbită de pigmentul firului de păr (melanină) și ajunge până la rădăcină. Energia laserului se transformă în căldură și distruge foliculul pilos permanent, fără a afecta țesuturile pielii. Firele de păr vor cădea treptat în decurs de 2-3 săptămâni de la efectuarea ședinței. Laserul Duetto îndepărtează cu succes toate tipurile de păr, fiind eficient chiar și în cazul firelor deschise la culoare, pe care le reduce cu până la 60% în doar 4 ședințe

Este important de menționat că, în aceeași zonă a corpului, firele de păr se află în diferite etape ale ciclului lor de viață. Laserul elimină doar firele de păr aflate în faza activă de creștere (anagenă), ceea ce înseamnă că pe zona tratată vor apărea ulterior fire de păr produse de alți foliculi. Din acest motiv, rezultatele epilării definitive sunt progresive.

Before

Înainte de tratament

After

Rezultate după tratament

Beneficii

Scapi definitiv de părul nedorit în 4-8 ședințe și elimini foliculita

Rezultatele sunt permanente și ușor de întreținut

Economisești timp prețios

Faci o investiție pe termen lung în aspectul și confortul tău

Procedura este rapidă, sigură și poate fi utilizată pe orice tip de piele și păr

Tratamentul poate fi efectuat pe toată durata anului

Durata tratamentului:

10 - 60 minute

Prețul unei ședințe:

Inghinal total - 490 lei; Picioare lung - 710 lei; Mustață/Pomeți - 230 lei; Perciuni/Bărbie - 230 lei; Față/Barbă - 340 lei; Brațe/Piept/Spate - 560 lei; Antebraț - 560 lei; Axilă - 340 lei; Linie fese - 200 lei; Linie abdomen - 230 lei; Inghinal contur - 340 lei; Inghinal brazilian - 430 lei; Picioare scurt- 460 lei.

Pachet 6 ședințe:

Inghinal total - 1.900 lei; Picioare lung - 2.800 lei; Mustață/Pomeți - 920 lei; Perciuni/Bărbie - 920 lei; Față/Barbă - 1.900 lei; Brațe/Piept/Spate - 2.100 lei; Antebraț - 2.100 lei; Axilă - 1.300 lei; Linie fese - 800 lei; Linie abdomen - 900 lei; Inghinal contur - 1.300 lei; Inghinal brazilian - 1.600 lei; Picioare scurt - 1.700 lei.

FAQ’s

Numărul ședințelor de epilare definitivă depinde de tipul de piele, pigmentul părului, grosimea și densitatea firelor de păr. În general, un tratament complet cuprinde între 4 și 8 ședințe. Pentru a menține rezultatele pe termen lung, se recomandă efectuarea unei ședințe de întreținere anual.

Renunță la metodele de epilare prin smulgerea firelor (epilator, ceară) cu cel puțin 3 săptămâni înainte de procedură astfel încât densitatea părului să fie maximă în zona vizată. Epilează-te cu lama cu 1 zi înainte de ședința de epilare definitivă și evită folosirea cremelor și a machiajului în ziua procedurii, deoarece pot influența rezultatul tratamentului. Menționează specialistului dacă urmezi un anumit tratament medicamentos.

După procedura de epilare definitivă cu laserul, pielea poate fi sensibilă pentru o perioadă scurtă. Pentru a maximiza efectele procedurii și a evita posibile complicații, evită expunerea la soare pentru cel puțin o săptămână după tratament, folosește o cremă cu protecție solară SPF 50+ cel puțin două săptămâni de la tratament și evită dușurile fierbinți, sauna și activitatea fizică intensă pentru 48 de ore după ședință.