DermActe Eye Lift Perfect

Acțiune triplă a ochilor (pungi, cearcăne, linii de expresie)

DermActe Eye Lift Perfect este un tratament inovator care vine în completarea tratamentului DermActe Face Cupping Pro și oferă o soluție eficientă pentru revitalizarea și îmbunătățirea aspectului zonei delicate a conturului ochilor. Prin combinarea tehnicii avansate cu mișcările manuale și utilizarea ventuzelor special concepute, acest tratament acționează în mod eficient asupra pungilor, cearcănelor și liniilor fine, conferind o strălucire naturală și un aspect tineresc ochilor.

DermActe Eye Lift Perfect

Cum funcționează tratamentul DermActe Eye Lift Perfect

Procedura DermActe Eye Lift Perfect începe cu un masaj specific, adaptat nevoilor zonei conturului ochilor, care stimulează circulația sângelui și drenajul limfatic. Acest lucru ajută la reducerea umflăturilor și la eliminarea toxinelor, contribuind la aspectul revitalizat al ochilor. Apoi, prin utilizarea ventuzelor specializate, se aplică o tehnică de ridicare delicată, care tonififiază și întărește pielea, reducând în același timp aspectul liniilor fine și al pungilor.

Utilizarea ventuzelor specializate

Tonifiază și întărește pielea

Cu o tehnică de ridicare delicată

Reduc aspectul liniilor fine și al pungilor

Beneficii

Estompează semnele de oboseală și îmbătrânire

Zona conturului ochilor este netezită

Favorizează drenajul datorită unui masaj specific

Stimulează mușchii din jurul ochilor

Contribuie la întinerirea și reîmprospătarea aspectului general al feței

Ajută la obținerea unei pieli mai luminoase, mai netede și mai ferme

Durata tratamentului:

15 minute

Prețul unei ședințe:

200 lei/ședință

DermActe Eye Lift Perfect

FAQ’s

Tratamentul este potrivit pentru oricine dorește să își îmbunătățească aspectul zonei conturului ochilor, indiferent de vârstă sau tipul de piele. Este ideal pentru cei care caută o soluție non-invazivă și eficientă pentru a estompa semnele de oboseală și îmbătrânire din jurul ochilor.

DermActe Eye Lift Perfect este un tratament delicat și relaxant, fără durere sau disconfort asociat. Pacienții se pot bucura de o experiență plăcută și revigorantă în timpul procedurii, fără a fi necesară o perioadă de recuperare.

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă o serie de ședințe regulate. Pentru o cură intensivă, se pot programa 1 sau 2 ședințe pe săptămână timp de 5 săptămâni. Pentru menținerea rezultatelor, se poate opta pentru 1 ședință lunară sau ocazională, în funcție de nevoile individuale și de recomandările specialistului în frumusețe.