DermActe Face Cupping Pro: Tehnologie de lifting cu Vacuum

Descoperă o abordare holistică pentru întinerirea feței cu ajutorul fasciaterapiei!

Tratamentul DermActe Face Cupping Pro aduce în prim-plan o abordare inovatoare și holistică pentru întinerirea și revigorarea tenului, combinând fasciaterapia, o tehnică inspirată de yoga facială și masajul chinezesc, care explorează conexiunea dintre starea de bine, și țesuturile conjunctive care înconjoară organele și mușchii, cu terapia facială, pentru a oferi o experiență unică care îmbunătățește aspectul tenului și ajută stimularea sănătății acestuia.

DermActe Face Cupping Pro: Tehnologie de lifting cu Vacuum

Cum funcționează tratamentul DermActe Face Cupping Pro?

Pasul 1 - Curățare și tonifiere: Se aplică un protocol de îndepărtare a machiajului și se folosește un scrub pentru exfoliere, urmat de tonifierea pielii.

Pasul 2 - Face Cupping Pro: Se utilizează ventuze pentru ridicarea țesuturilor pielii și eliberarea tensiunii, stimulând producția de colagen și elastină, și îmbunătățind circulația sângelui.

Pasul 3 - Masca și tratamentul personalizat: După procedura de lifting, se aplică o mască bogată în vitamine pentru a hrăni și revitaliza pielea, urmată de un tratament adaptat nevoilor specifice ale tenului fiecărui pacient. Această etapă asigură o hidratare profundă și protecție împotriva factorilor de mediu nocivi.

Pasul 4 - Finalizare și protecție: Tratamentul se încheie prin aplicarea unui corector pentru zona delicată a ochilor și a unei creme cu factor de protecție solară pentru a proteja pielea împotriva efectelor nocive ale razelor UV.

În timpul tratamentului

Întinde mușchii faciali

În timpul tratamentului

Activează producția de colagen

Beneficii

Diminuează semnele vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi liniile fine și ridurile

Relansează microcirculația

Stimulează circulația limfatică

Activează producția de colagen și elastină

Întinde mușchii faciali și detoxifază pielea

Oferă un aspect întinerit și o strălucire instantanee

Durata tratamentului:

50 min.

Prețul unei ședințe:

500 lei/ședință

DermActe Face Cupping Pro: Tehnologie de lifting cu Vacuum

FAQ’s

Tratamentul se adresează persoanelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul tenului și să-și mențină sănătatea pielii într-un mod natural și non-invaziv.

Procedura nu este dureroasă, fiind concepută să ofere confort și relaxare.

Se recomandă o ședință pe săptămână timp de 4 până la 8 săptămâni pentru o cură completă, iar pentru prevenire, o ședință pe lună.

Contraindicațiile pentru procedura DermActe Face Cupping Pro includ: boli de inimă severe, utilizarea medicamentelor anticoagulante, graviditatea. rozaceea sau alte afecțiuni cutanate inflamatorii. pielea inflamată sau iritată în zona tratată.