Guinot Slim Logic

Descoperă beneficiile tratamentului anticelulitic Guinot Slim Logic pentru o piele tonifiată și suplă!

Tratamentul Guinot Slim Logic este o soluție eficientă împotriva celulitei, formulată cu ingrediente precum cofeina, ghimbirul și enzimele exfoliante. Aceste ingrediente acționează sinergic pentru a stimula arderea grăsimilor și pentru a îmbunătăți drenajul limfatic. Prin intermediul exfolierii active, masajului și a împachetărilor specifice, acest tratament mobilizează și descompune depozitele de grăsime, conferind pielii un aspect mai ferm și mai suplu.

Guinot Slim Logic

Cum funcționează tratamentul Guinot Slim Logic?

Pasul 1 - Exfoliere activă: Acest tratament anticelulitic cu cofeină utilizează exfolierea enzimatică pentru a intensifica absorbția ingredientelor active și pentru a maximiza eficacitatea tratamentului. Ghimbirul, de asemenea, contribuie la îmbunătățirea microcirculației și a drenajului limfatic.

Pasul 2 - Masaj pentru reducerea grăsimilor: Tehnicile de masaj manual sunt integrate pentru a mobiliza și a descompune depozitele de grăsime. Cofeina sprijină procesul de ardere a grăsimilor.

Pasul 3 - Împachetări pentru drenaj: Împachetările Slim Logic stimulează drenajul limfatic prin utilizarea alginatelor și a cofeinei, oferind în același timp beneficii de ardere a grăsimilor. Masca de peeloff nu necesită duș după aplicare. Aceste împachetări conferă pielii o suplețe suplimentară.

Exfoliere activă

Intensifică absorbția ingredientelor active

Împachetări pentru drenaj

Stimulează drenajul limfatic

Beneficii

Reduce celulita

Favorizează arderea grăsimilor

Îmbunătățește drenajul limfatic

Stimulează microcirculația

Resculptează silueta și subțiază contururile

Oferă o piele mai radiantă imediat după tratament

Durata tratamentului:

50 minute

Prețul unei ședințe:

310 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,760 lei/6 ședințe

Pachet 10 ședințe:

2,790 lei/10 ședințe + CADOU Cremă Slim Logic 200 ml + 1 consultație gratuită nutriție

Guinot Slim Logic

FAQ’s

Tratamentul este destinat persoanelor care doresc să diminueze aspectul celulitei și să obțină o reducere în cenimetri, să elimine grăsimile și să obțină o piele mai luminoasă.

Întrucât este un tratament non-invaziv, nu generează senzații neplăcute sau disconfort, fiind o procedură relaxantă.

În conformitate cu diagnosticul specific al fiecărei persoane, se recomandă un număr de 8 până la 12 ședințe, cu o frecvență de 2 până la 3 ședințe pe săptămână, pe parcursul a aproximativ o lună și jumătate.