Guinot Techni Fermete

Transformarea pielii și a siluetei cu Guinot Techni Fermete

Tratamentul Guinot Techni Fermete este dezvoltat pentru îngrijirea pielii și remodelarea corporală, combinând tehnologii avansate și ingrediente active pentru a oferi rezultate remarcabile și o senzație de bunăstare profundă încă de la prima ședință. Acest tratament inovator utilizează benzi îmbibate cu seruri active și tehnologii de vârf pentru a ajuta la atingerea obiectivelor de frumusețe într-un mod plăcut și eficient.

Guinot Techni Fermete

Cum funcționează tratamentul Guinot Techni Fermete

Tratamentul utilizează trei acțiuni de fermitate simultane și complet nedureroase pentru a remodela complet silueta și a oferi o senzație de bunăstare absolută: Relaxare, Tonifiere și Resculptare.

Dermo-sculpting dublu: Într-un singur pas, prin mișcarea capului de masaj, se formează un pliu cutanat dublu, conferind fermitate și tonifiere țesuturilor.

Dublă ionizare: Optimizează penetrarea și difuzarea în piele a ingredientelor active din serul de fermitate Active Gel Serum, amplificând eficacitatea tratamentului.

Efect termic de fermitate: Căldura constantă și continuă relaxează corpul și deschide porii pielii, facilitând absorția ingredientelor active pentru rezultate optime.

Dublă ionizare

Optimizează difuzarea în piele a ingredientelor

Dermo-sculpting

Oferă fermitate și tonifiere țesuturilor

Beneficii

Redefinirea conturului și tonifierea pielii

Obținerea unui aspect mai tânăr și mai sănătos

Îmbunătățirea fermității și elasticității pielii

Durata tratamentului:

40 minute

Prețul unei ședințe:

290 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,600 lei/6 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

2,500 lei/10 ședințe + CADOU 1 consultație gratuită nutriție

Guinot Techni Fermete

FAQ’s

Tratamentul Guinot Techni Fermete este perfect adaptat pentru oricine caută să își îmbunătățească aspectul pielii și să își redefinească silueta într-un mod confortabil și eficient.

Procedura oferă o experiență confortabilă și plăcută pentru pacienți. Nu implică senzații dureroase sau disconfort semnificativ. Tehnicile utilizate sunt concepute pentru a fi delicate și nedureroase, oferind în același timp beneficii semnificative pentru fermitatea și tonifierea pielii.

Pentru a maximiza beneficiile și a obține rezultate optime, se recomandă o serie de tratamente adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Un specialist în frumusețe vă va putea oferi o evaluare personalizată și un plan de tratament adecvat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.