Guinot Techni Minceur

Redu Celulita Și Îmbunătățește Fermitatea Pielii Cu Guinot Techni Minceur

Guinot Techni Minceur reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru eliminarea celulitei, conferind multiple beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii. Prin utilizarea benzilor special concepute, îmbibate cu seruri ce conțin ingrediente active, acest tratament luptă împotriva aspectului pielii de coajă de portocală, oferind rezultate remarcabile încă din prima sesiune, pentru o piele mai netedă, mai fermă și mai sănătoasă.

Guinot Techni Minceur

Cum funcționează tratamentul Guinot Techni Minceur

Secretul acestui tratament constă în sinergia dintre două elemente esențiale: serurile active și compresia fizică. Benzile, îmbibate cu seruri bogate în ingrediente active, sunt aplicate pe zonele afectate de celulită. Aceste seruri conțin substanțe cu proprietăți tonifiante, drenante și stimulatoare ale circulației, care pătrund profund în piele datorită compresiei fizice exercitate de benzile speciale.

Compresia fizică realizată de benzi optimizează absorția serurilor în țesuturile pielii, stimulând circulația sanguină și limfatică. Acest proces facilitează eliminarea toxinelor și a excesului de lichide, reducând aspectul inestetic al celulitei și conferind pielii un aspect mai ferm și sănătos.

Atunci când sunt asociate cu produse cosmetice, cu formule anticelulitice avansate și nutricosmetice, abordarea in&out  a problemei asigură eficacitatea rezultatului. Celulita este vizibil și semnificativ corectată, iar pielea își recapătă netezimea.

 

Seruri active

Reducerea vizibilă a celulitei

Compresie fizică

Îmbunătățirea texturii și fermității pielii

Beneficii

Reducerea vizibilă a celulitei

Îmbunătățirea texturii și fermității pielii

Stimularea circulației sanguine și limfatice

Ameliorarea senzației de greutate

Durata tratamentului:

40 minute

Prețul unei ședințe:

290 lei/ședință

Guinot Techni Minceur

FAQ’s

Tratamentul Guinot Techni Minceur este ideal pentru persoanele care doresc să combată celulita și să îmbunătățească aspectul general al pielii. Este potrivit atât pentru cei care se confruntă cu celulita de mult timp, cât și pentru cei care doresc să prevină apariția acesteia.

Tratamentul Guinot Techni Minceur este conceput pentru a oferi o experiență confortabilă și relaxantă, iar masajul asociat contribuie la relaxare și la îmbunătățirea stării de bine a pacientului.

Numărul optim de ședințe poate varia în funcție de gradul de celulită și de obiectivele individuale ale fiecărui pacient.