Guinot TechniSPA Advanced System

Centimetri în minus și reducere celulită cu GUINOT TECHNISPA!

Ai încercat o multitudine de tratamente anticelulitice și de slăbire localizată, dar niciunul nu a oferit rezultatele pe care le așteptai? Cu ajutorul tratamentului de ultimă generație GUINOT TechniSPA, poți scăpa de centimetri în plus și de aspectul de coajă de portocală rapid, eficient și durabil. Alege GUINOT TechniSPA pentru o transformare vizibilă și spectaculoasă a siluetei tale!

Guinot TechniSPA Advanced System

Cum funcționează tratamentul GUINOT TechniSpa

GUINOT TechniSPA este un tratament anticelulitic și de remodelare corporală de ultimă generație. Acesta combină acțiunea curentului galvanic, care ajută la penetrarea în profunzime prin ionizare a ingredienților activi, cu sucțiunea. Dubla dermo lipo-aspirație asigură faptul că rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea pătrunderii și difuziei în piele a ingredientelor din serul activ.

Procedura începe prin aplicarea serului GUINOT pentru combaterea celulitei. Ulterior, se efectuează protocolul de tratament TechniSPA printr-o serie de mișcări concentrate efectuate cu ajutorul unui manipol asupra zonelor problematice, favorizând mobilizarea depozitelor de țesut adipos. Procedura nu este dureroasă, iar difuzia de căldură constantă și continuă conferă corpului un moment de relaxare și o stare de bine.

Pentru remodelare și celulită există 2 tipuri de protocoale – cel de 45 de minute, unde se pot lucra abdomenul, flancurile, coapsele și fesele sau cel de 30 de minute, în care ne axăm pe 2 zone țintă, la alegere, în funcție de nevoi. Efectele obținute în urma acestui tratament sunt diminuarea aspectului de coajă de portocală, hidratarea pielii, centimetri în minus și o siluetă remodelată.

GUINOT TechiSpa poate fi utilizat pe: coapse, abdomen, flancuri, fese, spate și brațe.

Pas 1: Aplicarea gelului specific Guinot TechniSpa

În functie de problema tratată, se aplică gelul Guinot specific înaintea protocolului de tratament TechniSpa.

Pas 2: Mișcări controlate cu ajutorul manipolului

Manipolul specific ajută la difuzia ingredienților activi în piele, sporind astfel performanța tratamentului.

Beneficii

Tratament nechirurgical și non-invaziv

Fără timp de recuperare

Rezultate eficiente și de lungă durată

Dizolvă depozitele de țesut adipos

Tratează în profunzime celulita

Redefinește conturul siluetei

Durata tratamentului:

40 minute

Prețul unei ședințe:

290 lei/ședință

Pachet 6 ședințe:

1,600 lei/6 ședințe + CADOU Cremă Sculpt Expert + 1 consultație gratuită nutriție

Pachet 10 ședințe:

2,470 lei/10 ședințe + CADOU Cremă Sculpt Expert + 1 consultație gratuită nutriție

Guinot TechniSPA Advanced System

FAQ’s

Sunt recomandate cure de 8 până la 12 ședințe, de 2 sau 3 ori pe săptămână și apoi câte 1-2 ședințe pe lună pentru întreținere.

După procedura GUINOT TechniSpa, zonele tratate pot fi ușor înroșite sau inflamate, însă aceste efecte sunt temporare și dispar de la sine. Majoritatea pacienților revin imediat la activitățile obișnuite. Nu este necesară nicio îngrijire specială post-tratament, cu excepția utilizării unei creme cu protecție solară (SPF 50+).

Tratamentul cu GUINOT TechniSpa este contraindicat persoanelor care au stimulator cardiac, piese metalice și implanturi subcutanate, persoanelor diagnosticate cu cancer, eczeme, hematoame, vene varicoase, flebite, disfuncții renale severe, precum și femeilor însărcinate.