Guinot TechniSPA Advanced System

Guinot TechniSPA Advanced System

GUINOT TechniSPA este un tratament unic în lume, ce combină în același timp curentul galvanic, care ajută la penetrarea în profunzime prin ionizare a ingredienților activi, cu sucțiunea.

În funcție de programul ales, GUINOT TechniSpa are efect de tonifiere, anticelulic și de remodelare corporală. Dubla dermo lipo-aspirație asigură faptul că rezultatele tratamentului sunt sporite prin optimizarea pătrunderii și difuziei în piele a ingredientelor din serul activ.

Se începe prin aplicarea serului GUINOT pentru sporirea fermității sau combaterea celulitei, apoi se continuă cu efectuarea protocolului de tratament TechniSPA printr-o serie de mișcări concentrate asupra zonelor cu probleme – în special pe coapse, abdomen, spate sau brațe. Difuzia de căldură constantă și continuă conferă corpului un moment de relaxare deosebit și o stare de bine.

Cu ajutorul tratamentului GUINOT TechiSpa putem opta pentru:

  • Remodelare și celulită. Există 2 tipuri de protocoale – cel de 45 de minute, unde se pot lucra abdomenul, flancurile, coapsele și fesele sau cel de 30 de minute, în care ne axăm pe 2 zone țintă, la alegere, în funcție de nevoi.  Efectele obținute în urma acestui tratament sunt diminuarea aspectului de coajă de portocală, hidratarea pielii, centimetri în minus, silueta remodelată.
  • Fermitatea pielii. Protocol de 40 de minute, ce tonifiază țesutul cutanat și crește calitatea pielii.


Sunt recomandate cure de 8 până la 12 ședințe, de 2 sau 3 ori pe săptămână și apoi câte 1-2 ședințe pe lună pentru întreținere.

 

40 minute