HSR Lifting Babor

Lifting și fermitate cu tratamentul HSR Lifting!

Tratamentul facial Babor HSR pentru lifting este conceput pentru a contribui la refacerea și regenerarea țesuturilor pielii, conferindu-i un aspect vizibil mai tânăr și rejuvenat. Acest tratament oferă o abordare eficientă pentru a îmbunătăți tonusul și elasticitatea pielii, contribuind la diminuarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii.

HSR Lifting Babor

Cum funcționează tratamentul HSR Lifting?

Crema Babor conferă tenului un efect imediat, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea, în timp ce abordează și estompează eficient liniile fine și ridurile. Aceasta susține procesul de refacere și regenerare a țesuturilor pielii, oferind o protecție eficientă pentru colagen și fibrele de elastină. Astfel, pielea capătă un aspect mai tânăr și rejuvenat.

Complexul activ de fermitate contribuie la diminuarea imperfecțiunilor și sprijină consolidarea țesutului conjuctiv al pielii.

Extractul de unt de Shea restabilește echilibrul hidro-lipidic al pielii, în timp de acidul hialuronic oferă hidratare și fermitate.

Include, de asemenea, extract de ulei din nuci de Macadamia, Panthenol, ulei de semințe de mango și vitamina E, toate contribuind la îmbunătățirea calității pielii. 

Crema Babor

Îmbunătățește fermitatea, oferă efect de lifting, în timp estompează eficient liniile fine și ridurile

Complexul activ de fermitate

Diminuează imperfecțiunilor și sprijină consolidarea țesutului conjuctiv al pielii

Beneficii

Reface și regenerează țesuturile de la nivelul tenului

Pielea devine vizibil mai tânără și rejuvenată

Oferă fermitate și elasticitate tenului

Tratează și estompează ridurile și liniile fine

Hidratează tenul și îi oferă efect de lifting

Îmbunătățește calitatea pielii

Durata tratamentului:

90 minute

Prețul unei ședințe:

590 lei/ședință; 2100 lei/4 ședințe + CADOU HSR Lifting Eye Cream 30ml

HSR Lifting Babor

FAQ’s

Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile de ten, special creat pentru a satisface nevoile pielii care resimt o lipsă de fermitate. Indiferent de tipul de ten - uscat, gras, mixt sau sensibil - tratamentul este formulat pentru a oferi beneficii vizibile și a îmbunătăți aspectul general al pielii.

Procedura este complet lipsită de durere, bazându-se pe o abordare manuală și non-invazivă, oferind în același timp și un masaj relaxant.

Numărul necesar de ședințe variază în funcție de diagnosticul personal și de nevoile specific ale fiecărui tip de ten. De obicei, se recomandă un pachet de 4 ședințe, programate săptămânal, care să asigure o abordare consecventă pentru a obține rezultatele dorite.