Hydra Peeling Hydrabrasion

Hydra Peeling Hydrabrasion

GUINOT a creat Tratamentul HYDRA PEELING pentru estomparea aspectului semnelor de îmbătrânire, uniformizarea nuanței tenului şi diminuarea petelor pigmentare.

Două protocoale sunt disponibile pentru Tratamentul Hydra Peeling

PEELING HYDRA PH: exfoliază în profunzime pielea pentru a estompa aspectul semnelor de îmbătrânire și al petelor pigmentare și pentru a ilumina tenul.

PEELING HYDRABRASION: elimină celulele de piele moartă de la suprafața pielii și redă luminozitatea tenului. Acest tratament este mai potrivit tenului sensibil.

REZULTAT


100% dintre femei au afirmat că tenul lor era mai catifelat, mai neted, mai uniform și mai luminos.* 80% dintre femei au afirmat că petele pigmentare au fost diminuate și că fața lor are un aspect mai tânăr.** *Teste compuse din 1 Tratament Hydra Peeling cu Hydra PH sau 1 Tratament Hydra Peeling cu Hydrabrasion **Teste compuse din 3 Tratamente Hydra Peeling cu Hydra PH Eșantion compus din 10 subiecți.

SECRET DE ÎNGRIJIRE


EXFOLIERE

Doctorul în frumusețe exfoliază pielea pentru a estompa semnele de îmbătrânire, pentru a intensifica strălucirea tenului, pentru a reduce petele pigmentare și ilumina nuanța pielii.

MASAJ PENTRU STIMULAREA REGENERĂRII

Masajul HYDRA NEUVE intensifică procesul de reînnoire celulară, pentru a stimula regenerarea epidermei.

MASCA RELAXANTĂ

MASCA HYDRA BEAUTE, o mască exfoliantă cu efect răcoritor, calmează tenul. Dupa etapa de exfoliere, Doctorul în frumusețe va efectua un masaj relaxant și care stimulează procesul de regenerare celulară. Rezultatul? Tenul are un aspect perfect renegerat! Tratamentul se încheie prin aplicarea MĂȘTII HYDRA BEAUTE, o mască exfoliantă revigorantă. In doar 45 minute, pielea are un aspect "nou": tenul este luminos, petele pigmengtare sunt diminuate iat chipul are un aspect vizibil întinerit.

TIP DE PIELE


  • Toate tipurile
  • Pielea normală
  • Pielea deshidratata
  • Pielea grasă
  • Pielea uscata
  • Pielea plictisitoare
  • Pielea obosită
45 minute