Guinot Hydradermie Cellular Energie Jeunesse

Dă un refresh tenului tău cu Hydradermie Cellular Energie Jeunesse!

Hydradermie Energy Cellular este un aparat revoluționar care oferă 2 tratamente de regenerare: Hydradermie Jeunesse și Hydradermie Lift. Hydradermie Jeunesse este o procedură exclusivă dezvoltată de GUINOT, adaptată fiecărui tip de ten, cu rezultate spectaculoase în revitalizarea și întinerirea pielii, reprezentând o alternativă remarcabilă la intervențiile de medicină estetică.

Odată cu înaintarea în vârstă, activitatea celulară a pielii scade, celulele își pierd vitalitatea și se regenerează mai lent, iar sinteza fibrelor elastice încetinește, conducând la apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Acest tratament inovator, patentat, stimulează activitatea celulară, conferind tenului un aspect întinerit. Tratamentul este disponibil în 7 versiuni în funcţie de obiectivele de înfrumuseţare şi de tipul pielii: hidratare, purifiere, anti-rid, hrănire, strălucire, calmare, protecție solară (pregătirea/repararea pielii).

Guinot Hydradermie Cellular Energie Jeunesse

Cum funcționează tratamentul GUINOT Hydradermie Cellular Energie Jeunesse?

Stimularea energiei celulare se realizează în 2 etape:

1. Ionizarea dinamică: Garantează pătrunderea eficientă a ingredientelor active în straturile pielii, asigurând un efect imediat și de durată.

2. Oxigenarea - Stimulează activitatea celulară și restabilește luminozitatea pielii, promovând oxigenarea celulelor şi microcirculaţia cutanată.

Procedura se finalizează printr-un masaj relaxant folosind un ser și o mască ce conțin colagen, elastină, vitamine și oligoelemente, completând astfel efectul etapelor anterioare.

Before

Înainte de tratament

After

După ședința de tratament

Beneficii

Pielea pare vizibil mai tânără

Tenul este strălucitor și luminos

Pielea devine mai suplă

Stimulează activitatea celulară

Hidratează și hrănește tenul

Oferă efecte anti-rid și de fermitate

Durata tratamentului:

60 minute

Prețul unei ședințe:

370 lei/ședință

Pachet 4 ședințe:

1,330 lei/4 ședințe + CADOU Eau Demaquillante Micellaire 200 ml

Guinot Hydradermie Cellular Energie Jeunesse

FAQ’s

În funcție de diagnosticul stabilit și de necesitățile fiecărui tip de ten, acest tratament este conceput pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de ten, fie că este vorba de o piele obosită, cu primele semne ale îmbătrânirii sau lipsită de fermitate.

Această procedură oferă o experiență confortabilă, fiind un tratament non-invaziv, care nu implică senzații dureroase, iar în plus, include și un masaj relaxant pentru a intensifica starea de plăcere a pacientului.

Se recomandă efectuarea a minim 4 ședințe într-un program de tratament, o dată pe săptămână, în situații în care tenul este suprasolicitat sau obosit. În plus, acest tratament poate fi combinat cu Hydradermie Lift dacă pielea are nevoie de îmbunătățire a tonusului sau pentru întreținere în funcție de rezultatele obținute.