Lift Summum Guinot

Tratament De Fermitate Pentru Față, Gât Și Decolteu!

Lift Summum reprezintă o metodă exclusivă de tratament, ce acționează în mod global pentru a conferi fermitate și a reduce imediat semnele de oboseală și îmbătrânire de pe față, gât și decolteu.

Lift Summum Guinot

Cum funcționează tratamentul Lift Summum?

Pas 1 - Dublă exfoliere Lift Summum: Scrubul exfoliant îndepărtează celulele moarte prin intermediul unei acțiuni mecanice și enzimatice combinate, contribuind la obținerea unui ten mai catifelat și neted.

Pas 2 - Masajul Lift Summum: Tehnicile de masaj aplicate pe fiecare regiune (față, gât și decolteu) stimulează țesutul subcutanat, conferind imediat fermitate și lifting pielii, în timp ce serul bogat în ingrediente active contribuie la regenerarea elasticității pielii.

Pas 3 - Serumul Lift Summum: Anti-Wrinkle Eraser contribuie la îmbunătățirea texturii pielii prin dubla sa acțiune mecanică și biologică. Ridurile sunt reduse, iar conturul ochilor, fruntea, liniile zâmbetului și decolteul capătă un aspect mai neted.

Pas 4 - Măștile specifice Lift Summum pentru față și decolteu: Masca textilă pentru față și masca cremă pentru decolteu oferă fermitate atât pielii, cât și trăsăturilor faciale, restabilind confortul, strălucirea și conferind un aspect mai tineresc.

Masca textilă Lift Summum pentru față

Restabilește strălucirea și oferă un aspect tânăr

Masca cremă Lift Summum pentru decolteu

Oferă fermitate atât pielii, cât și trăsăturilor faciale

Beneficii

Pielea de pe față și decolteu este vizibil mai fermă și mai densă

Liniile fine și ridurile sunt netezite

Fața capătă un aspect mai tânăr, cu un contur redefinit

Atenuează semnele de oboseală și îmbătrânire

Elimină celulele moarte

Restabilește confortul și strălucirea pielii

Durata tratamentului:

50 minute

Prețul unei ședințe:

470 lei/ședință; 1690 lei/4 ședințe + CADOU Masque Ecalt Lifting

Lift Summum Guinot

FAQ’s

Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile de piele, fiind special formulat pentru a aborda nevoile pielii lipsite de fermitate și pentru a oferi beneficii semnificative în cazul tenurilor mature.

Procedura este complet lipsită de durere, deoarece reprezintă un tratament cosmetic non-invaziv, realizat manual, care nu doar aduce beneficii estetice, ci oferă și o experiență relaxantă prin intermediul unui masaj delicat.

În mod general, se recomandă 1 ședință la două săptămâni, în funcție de evaluarea specifică a tipului de ten și de necesitățile acestuia. În plus, acest tratament permite posibilitatea de a alterna cu alte proceduri, furnizând astfel un impuls suplimentar pentru revitalizarea tenului obosit.